Exposició del projecte Espai Barça i dinar previ per als compromissaris assistents a l’Assemblea

Exposició del projecte Espai Barça i dinar previ per als compromissaris assistents a l’Assemblea

L’objectiu és potenciar la informació dels temes que cal tractar i la participació a l’Assemblea General que se celebrarà aquest dissabte en una gran carpa aixecada davant del Palau Blaugrana

Aquest dissabte 23 d’octubre es reprèn, a partir de les 15 h en primera convocatòria i 15.30 h en segona convocatòria, la transcendental Assemblea General Ordinària del FC Barcelona, que ha de tractar i aprovar, si escau, qüestions tan importants per al futur del Club com el finançament de l’Espai Barça, la modificació d’alguns articles dels Estatuts o l’admissió de nous inversors per a Barça Studios.

La represa de l’Assemblea tindrà lloc en una gran carpa que s’ha instal·lat aquests dies davant el Palau Blaugrana per poder acollir tots els socis compromissaris que assisteixin a aquesta reunió de l’òrgan suprem de govern del Club.

Per tal de compartir amb els socis compromissaris tota la informació necessària per prendre la decisió referent al finançament de l’Espai Barça, el Club ha decidit organitzar una exposició i un dinar previ, per enfortir la divulgació del projecte.

 

Dinar amb la Junta Directiva per a compromissaris acreditats

És per tot això que des del Club es vol incidir als socis compromissaris, en la recomanació d'assistir al dinar previ a l’Assemblea, que tindrà lloc a la Pista de Gel a partir de les 13.30 h, al qual s’accedirà amb l’acreditació de compromissari que es podrà recollir a parir de les 13 h. El dinar serà tipus còctel i comptarà també amb la presència de diferents membres de la Junta Directiva, amb els quals els socis compromissaris podran intercanviar opinions i informació sobre els temes de l’Assemblea.

Exposició del projecte Espai Barça

Des que s'obri el lliurament d'acreditacions a les 13 h, en el recinte de l'Assemblea estarà instal·lada durant el temps del dinar que s’organitza per als compromissaris una exposició informativa i molt visual sobre l’Espai Barça i una maqueta del projecte, amb la qual els socis assistents podran fer-se una idea de la importància i repercussió del projecte per al Club i per a la ciutat.

També al web del Club s’ha publicat una nova àrea dedicada a l’Espai Barça, amb un ampli contingut informatiu i audiovisual sobre cadascuna de les instal·lacions que configuren el projecte.

Disponibilitat de pàrquing

En aquesta ocasió, en no haver-hi partit al Camp Nou el dissabte, els socis compromissaris podran disposar d’una zona d’aparcament dins la instal·lació blaugrana amb entrada de vehicles per l’accés 14.

Descompte del 30% a la botiga

Els socis compromissaris assistents a l’Assemblea també podran gaudir d’un 30% de descompte especial en la compra de qualsevol dels productes que s'ofereixen a la botiga del Camp Nou. Per accedir al descompte caldrà mostrar l’acreditació de soci compromissari. L’horari de la botiga és de 10 a 20 h.

Confirmació d’assistència

Tots aquells socis compromissaris, tant els assistents a l’Assemblea de diumenge passat com els que no hi van ser presents, que vulguin assistir a la represa de l’Assemblea General Ordinària del FC Barcelona el dissabte 23 d'octubre, a partir de les 15 h en primera convocatòria i de les 15.30 h en la segona, han de confirmar la seva assistència a l'enllaç següent.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut