Les penyes ja podeu demanar les entrades per al desplaçament a Kíev

Les penyes ja podeu demanar les entrades per al desplaçament a Kíev

La fase de grups de la Lliga de Campions classificatòria per als vuitens de final arriba al moment decisiu i ara és quan l’equip necessita el vostre escalf. És per això que el FC Barcelona posa a disposició de Socis i Penyes un nombre limitat d’entrades per al partit Dinamo de Kíev – FC Barcelona, que es disputarà el proper dimarts 2 de novembre a les 22.00 h a Ucraïna.

Procediment per demanar les entrades

Per poder demanar les entrades per al partit, les Penyes haureu de fer la vostra sol·licitud mitjançant el portal de tràmits. Per al partit Dinamo de Kíev - FC Barcelona teniu fins al dimecres 20 d’octubre a les 23.59 h per fer les vostres peticions. Podeu demanar tantes entrades com necessiteu, tot i que això no implica una assignació directa d’aquestes, ja que dependrà del nombre de peticions rebudes i de les entrades disponibles. Les entrades contra el Dinamo tenen un preu de 15 €.

Viatja amb el Club

Per al partit a la capital ucraïnesa, FC Barcelona Desplaçaments també ofereix a socis i penyistes la possibilitat de viatjar amb el Club de manera segura i còmoda.

Així, de cara al partit que es jugarà a Kíev davant el Dinamo el dimarts 2 de novembre a les 22.00 h (hora local), el Club posa a disposició de la seva massa social un nombre limitat de viatges per poder anar a Ucraïna.

FC Barcelona Desplaçaments ofereix des de 470 € un paquet que inclou tant el bitllet d’avió com tots els trasllats de l’aeroport al centre de la ciutat i a l’estadi i dues nits d’hotel, amb l’entrada garantida. També hi ha la possibilitat d’adquirir el viatge sense entrada.

En el següent enllaç trobareu el programa del desplaçament i l’accés a la seva compra.

Condicions per viatjar a Kíev

Us recordem que les entrades són personals i intransferibles. Per accedir a l’estadi del Dinamo, les condicions seran semblants a les del desplaçament a Lisboa, i venen determinades per les restriccions sanitàries vigents al país. És per això pel que a les portes de l’estadi, a més de comprovar que sou el titular de l’entrada (amb DNI o passaport), us prendran la temperatura i us demanaran alguns dels següents documents (també necessaris per entrar a Ucraïna):

- Prova PCR negativa per a la Covid-19 feta no abans de 72 hores abans d’entrar al país

- Test ràpid d’antígens negatiu fet com a molt tard 48 hores abans d’entrar al país

- Certificat de vacunació contra la Covid-19

- Certificat d’haver passat la malaltia

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut