El Barça se suma a la subhasta solidària de samarretes per recaptar fons per a La Palma

El Barça se suma a la subhasta solidària de samarretes per recaptar fons per a La Palma

Els diners recaptats es destinaran a El El Cabildo per tal de cobrir les necessitats a mig i llarg termini dels afectats

El FC Barcelona s'ha sumat a la subhasta solidària de samarretes per recaptar fons per a La Palma, en la qual participen els 42 equips de Primera i Segona Divisió.

La iniciativa benèfica, posada en marxa per LaLiga, amb la col·laboració de la UD Las Palmas i el CD Tenerife, es durà a terme durant la propera jornada de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank, amb l'objectiu de recaptar fons per als afectats per l'erupció volcànica de la Palma. Els beneficis es destinaran a El Cabildo de La Palma per cobrir les necessitats dels afectats a mig i llarg termini.

L'acció consistirà en una subhasta benèfica virtual a través de la plataforma MatchWornShirt, que compta amb una dilatada experiència en aquest tipus d'accions solidàries, havent treballat amb més de 160 clubs de futbol a tot Europa, inclosos 14 clubs de LaLiga. L'objectiu d'aquesta campanya solidària serà aconseguir la major recaptació econòmica possible a través de la subhasta de les samarretes signades dels jugadors convocats en les pròximes jornades de Laliga Santander i LaLiga SmartBank.

La campanya arrencarà aquest divendres 15 d'octubre, amb l'inici de les jornades en les dues competicions, i tindrà la seva màxima visibilitat en el derbi canari que disputaran UD Las Palmas i CD Tenerife aquest dissabte 16 d'octubre, a les 18:15 hores. Cada subhasta començarà amb el xiulet inicial de cada partit, i la durada serà de 20 dies (fins al proper 3 de novembre), durant els quals es realitzarà una campanya de sensibilització, promoció i difusió tant a nivell nacional com internacional.

La participació dels clubs de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank ha estat crucial per aconseguir maximitzar l'objectiu de recaptar fons que es destinaran a El Cabildo i que, de ben segur, seran de gran ajuda per a tots els afectats pel volcà de la Palma.

El futbol professional se solidaritza amb La Palma

Des que fa una mica més de tres setmanes el volcà de Cumbre Vieja entrès en erupció, han estat molts els clubs que han mostrat el seu suport i solidaritat amb els afectats a través d'accions especials, subhastes benèfiques o afectuosos missatges de suport a xarxes socials com el de Pedri, David Silva o Andrés Iniesta.

Els clubs canaris han mostrat la seva solidaritat durant aquestes últimes setmanes. El CD Tenerife va posar a la venda la samarreta solidària de la primera equipació amb "Somos La Palma", i la UD Las Palmas va subhastar les samarretes dels jugadors de la primera plantilla, aconseguint 6.010€. L'Atlètic de Madrid també va subhastar la seva samarreta per donar-los als afectats pel volcà. A més, el Granadilla Tenerife juntament amb la UD Las Palmas van organitzar un partit mixt el qual tota la recaptació de la venda d'entrades es va donar de forma íntegra a la causa. Per la seva banda, el CD Mirandés va donar tot el recaptat per la venda d'entrades en el partit contra la SD Eibar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut