HB Køge – FC Barcelona Femení (prèvia): Primer desafiament de Champions a domicili

HB Køge – FC Barcelona Femení (prèvia): Primer desafiament de Champions a domicili

18.45h, DAZN: Les blaugranes viuen la segona jornada de la màxima competició continental a terres daneses en plena ratxa triomfal

Aquest dijous a les 18.45 h, en directe per DAZN, www.youtube.com/dazn i www.fcbarcelona.cat, el FC Barcelona Femení viurà la 2a Jornada de la Champions League 2021/22 al Capelli Sport Stadium de la localitat danesa de Koge. Les blaugranes van viatjar el dimecres a Dinamarca, després de realitzar l’entrenament previ a Barcelona.

El Femení afronta el repte del primer desplaçament de Champions 21/22 amb molt bona dinàmica de joc i resultats. La setmana passada, en el debut a la present edició de la màxima competició continental, les de Jonatan Giráldez es van imposar per 4-1 a l’Arsenal a l’Estadi Johan Cruyff. 

Seguint aquest bon ritme, dissabte passat les blaugranes es van imposar per 0-3 al sempre difícil camp de l’Atlètic de Madrid. Així doncs, amb una ratxa molt positiva, les de Giráldez afronten el partit amb l’HB Koge.

De la llista de convocades cal destacar l’absència de la capitana Alexia Putellas, amb una contusió bessó dret, i la de Cata Coll, amb amigdalitis. Pina i Falcón continuen recuperant-se i no van entrar a la llista de les 20 jugadores disponibles per Dinamarca.

En el vídeo que acompanya la notícia podeu veure les valoracions de Jonatan Giráldez i Irene Paredes, a la roda de premsa prèvia al partit.

Campiones de Dinamarca

L’HB Koge, per la seva banda, es va classificar per a la UWCL com a campió de Dinamarca i superant un dels equips habituals a la màxima competició europea, a la ronda prèvia, com és l’Sparta de Praga per un global de 3-0.

A la primera jornada de la fase de grups van caure 5-0 davant el Hoffenheim alemany. Aquest serà el segon any consecutiu que el FC Barcelona Femení visita terres daneses. La temporada passada va superar el Fortuna Hjorring per un global de 9-0. 4-0 al Johan Cruyff i 0-5 a Dinamarca, a l’eliminatòria de vuitens de final de la Champions League femenina 20/21.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut