Els socis compromissaris han de confirmar la seva assistència a l’Assemblea General del diumenge

Els socis compromissaris han de confirmar la seva assistència a l’Assemblea General del diumenge

Cada acreditat a l’Assembles disposarà d’una invitació per al partit del València i un descompte del 30% a la Botiga del Camp Nou durant tota la jornada

Tots aquells socis compromissaris que vulguin assistir a l’Assemblea General del FC Barcelona el proper diumenge 17 d'octubre, a partir de les 15 h en primera convocatòria i de les 15.30 h en la segona, es necessari que confirmin la seva assistència.

Els socis compromissaris que vulguin estar presents a l’Assemblea i encara no hagin confirmat la seva assistència, ho poden fer a través del següent enllaç.

Descompte del 30% a la Botiga i entrada per al partit

Els socis acreditats a l’Assemblea disposaran de dues deferències per part del Club, com seran la d’oferir una invitació per assistir al partit de Lliga que celebraran el mateix dia el Barça i el València, així com poder disposar durant tot el dia d’un descompte del 30% a tots els articles disponibles a la botiga Barça del Camp Nou, a l'ensenyar l’acreditació de compromissari.

No es podrà aparcar al recinte

En aquesta ocasió, no s’habilitarà una zona d’aparcament per als assistents a l’Assemblea, a excepció dels socis compromissaris que per necessitats especials o mobilitat reduïda necessitin accedir en vehicle per l’ accés 14, i així ho hagin demanat els dies previs a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Els socis compromissaris que disposin d’un abonament de parking al Camp Nou, podran utilitzar aquest estacionament al llarg de la jornada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut