Pinheiros-Barça: Classificats per a la final de la Super Globe! (24-39)

Els de Carlos Ortega no donen opció al conjunt brasiler i disputaran la sisena final de la competició

El Barça disputarà la final de la Super Globe aquest dissabte. Els de Carlos Ortega s’han mostrat molt superiors al Pinheiros brasiler (24-39) en tot moment i han sabut control el matx en tot moment. El Magdeburg alemany serà el rival dels blaugrana en la gran final d’aquest dissabte, la sisena en la història del Club.

Gran sortida culer

El Barça ha saltat al partit amb molta efectivitat. Els de Carlos Ortega han sabut aprofitar les aturades de Maciel sota pals per sortir corrent al contraatac, on han estat letals (1-5, min 6).

El ritme alt de joc l’imprimia un Barça que anava ampliant còmodament l’avantantatge en el marcador, trobant opcions en la defensa brasilera. A més, Pinheiros no ha sabut aprofitar les superioritats per atac als culers. Això ha propiciat que els culers obtinguessin set gols d’avantatge al descans (16-23).

No afluixen

A la represa el Barça no ha afluixat la intensitat i ha pogut eixamplar un marcador molt clar a favor dels de Carlos Ortega (19-31, min 44). Una diferència que al final ha estat de 15 dianes amb el definitiu 24-39 i que classifica als culers per la sisena final de la Super Globe de la seva història. A la final el Barça s’enfrontarà al Magdeburg alemany el dissabte a partir de les 19.30 hores.

Pinheiros, 24
Barça, 39

Pinheiros: Nascimiento (-)Silva Oliveira (2), Silva Dos Reis (2), Seifert (6), Da Silva (2), Ceccon (-) i Freitas (2) –set inicial-, Lima (2), Benedito (1), Flosi (-), Kent (2), Perbelini (3), Valadao (3), Inoue (-) i Monte (-).

Barça: Maciel, Aitor Ariño (4), Dika Mem (1), Thiagus Petrus (1), Ludovic Fabregas (6), Haniel Langaro (2) i Aleix Gomez (5) –set inicial-, Blaz Janc (5), N’Guessan (2), Ángel Fernández (2), Domen Makuc (3), Ricahrdson (3), Frade (2), Parera (-) i Ali Zein (3).

Parcials: 1-5, 5-10, 7-14, 10-16, 13-20, 16-23 (descans), 17-28, 18-28, 19-32, 22-35,

Àrbitres: Lars Jorum i Havard Kleven.