Constitució de la nova Comissió Social del FC Barcelona

Constitució de la nova Comissió Social del FC Barcelona

Joan Laporta assisteix a l'Auditori 1899 a l’acte de benvinguda als trenta membres que configuren aquest òrgan del Club

Trenta membres formen la nova Comissió Social del FC Barcelona, que ha quedat oficialment constituïda en un acte de benvinguda que ha estat presidit pel president Joan Laporta.

En aquest acte, que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 del Camp Nou, el president blaugrana ha estat acompanyat pel vicepresident de l’Àrea Social, Antoni Escudero, i pel membre de la Junta Directiva, Josep Ignasi Macià. També han estat presents la directora de l’Àrea Social, Anna Aznar, i el responsable del departament de penyes, Enric Bosch.

La funció principal d’aquesta comissió és la de representar el FC Barcelona en els diferents actes i activitats, tant socials, institucionals o esportives que així ho requereixin. Per aquest motiu, els membres de la Comissió Social col·laboren amb la Junta Directiva en la tasca de divulgar el seu relat i els seus projectes entre els seguidors blaugranes, i molt especial en aquells esdeveniments que organitzen les penyes en els seus territoris.

Una extensió de la Junta Directiva

Joan Laporta, en les seves paraules ha destacat la funció dels membres de la Comissió Social: “representeu una extensió de la Junta Directiva, que té la possibilitat de contactar i parlar amb els aficionats per explicar els nostres plantejaments, i ajudar d’aquesta manera a tirar endavant els projectes del Club”.

Un d’aquests plantejaments a potenciar pels membres de la Comissió Social dins del moviment penyístic, és el d’explicar que el Club, a través del Departament de Penyes, seguirà oferint els mateixos serveis que s’han vingut donant fins ara a penyes i penyistes, i que s’actuarà de manera més moderna i amb una relació més directa amb cada penya.

La Comissió Social està formada pels següents membres: Francesc Adell, Oriol Andreu, Ferran Beltran, Àlex Bochaca; Jordi Brull, Gabriel Cid, Jordi Costa, Genís Dalmau, Jaume Forés, Xavier Galí, Vicky López, Francesc Llobet, Jaume Macià, Maila Madolell, Francesc Martí, Mateu Mas, Xavier Meda, Ignasi Montagut, Enric Nadeu, Josep Maria Nogués, Lluís Pérez, Jesús Pont, Josep Maria Pons, Jordi Pueyo, Rosendo Romero, Sergi Sabaté, Jordi Solé, Lluïsa Solé, Àlex Terés i Núria Vilageliu.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut