André Coelho campió i Ferrao bota d’or del Mundial

André Coelho campió i Ferrao bota d’or del Mundial

Portugal s’ha imposat a l’Argentina a la final (2-1), mentre que el Brasil s’ha penjat el bronze en superar el Kazakhstan (4-2) i Ferrao ha sigut màxim golejador del torneig amb nou gols

Els jugadors del Barça han sigut protagonistes també en l’última jornada del Mundial que s’ha disputat fins aquest diumenge a Lituània. 

Or per a Portugal i André Coelho

La Selecció Portuguesa d’André Coelho ha guanyat i ha destronat a l’Argentina (2-1), amb dos gols de Pany, i s’ha proclamat campiona del món per primera vegada. Portugal també és la vigent campiona d’Europa. 

André Coelho ha sigut clau en defensa en el triomf de Portugal en la final i la seva participació en tot el torneig ha sigut decisiva pel triomf final del seu equip. Com a prova d’això, també ha acabat el Mundial amb quatre gols tot i ser un especialista defensiu.

Bronze per al Brasil i bota d’or per a Ferrao

El Brasil s’ha imposat al Kazakhstan en el partit per al tercer i quart lloc (4-2). Ferrao ha marcat un dels gols de la ‘canarinha’ i ha acabat el torneig com a màxim golejador amb un total de nou dianes. Adolfo també ha acabat entre els màxims golejadors del Mundial, amb sis gols.

En clau Barça, aquest dilluns s’incorporen els tres mundialistes espanyols –Adolfo, Dídac i Ortiz-, i dijous que ve la resta –André Coelho, Ferrao, Dyego i Pito-. La lliga comença el proper dissabte 9 d’octubre, a les 20:30h, amb un Palma Futsal-Barça.

FOTOS: Seleçao Portugal i FIFA/Getty

ferrao_bona

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut