La setmana del Barça, marcada per les seleccions

La setmana del Barça, marcada per les seleccions

El jugadors que es quedin a Barcelona s'entrenaran dilluns, dimarts i dimecres

Fins a 11 futbolistes han estat convocats amb la seva selecció. Són Sergi Roberto, Eric, Sergio i Gavi, amb Espanya; Frenkie de Jong, Memphis Depay i Luuk de Jong, amb els Països Baixos; Ter Stegen, amb Alemanya; Demir, amb Àustria; Araujo, amb l'Uruguai; i Dest, amb els Estats Units.

Per la seva part, els jugadors que es quedin a Barcelona entrenaran a la Ciutat Esportiva el dilluns, el dimarts i el dimecres, a les 11 hores. La resta de dies de la setmana l'equip tindrà festa per tal de carregar les piles i afrontar uns propers partits molt importants.

El proper dilluns dia 11, a les 17 hores, els de Koeman es tornaran a posar la roba d'entrenament per tornar a saltar a la gespa de la Ciutat Esportiva, a l'espera de l'arribada dels internacionals que vagin finalitzant la seva estada amb les seleccions. Tot per preparar el partit del diumenge, contra el València al Camp Nou, previst per a les 21 hores.

La agenda dels internacionals

Els futbolistes del FC Barcelona que sí que han estat convocats per anar amb les seves seleccions nacionals disputaran partits de classificació per al Mundial de 2022. En el cas d'Espanya, disputarà la Final Four de la Lliga de les Nacions. I aquests són els enfrontaments.

ESPANYA (Sergi Roberto, Eric, Sergio i Gavi)

El combinat de Luis Enrique jugarà les semifinals de la Final Four el proper dia 6 d'octubre contra Itàlia, i si guanya, jugarà la gran final de la Nations League el diumenge dia 10 contra el guanyador del Bèlgica-França.

PAÏSOS BAIXOS (Frenkie de Jong, Luuk de Jong i Memphis)

La selecció dels Països Baixos disputarà dos partits classificatoris per al Mundial de 2022: el proper dia 8 d'octubre contra Letònia i el dia 11 d'octubre davant la selecció de Gibraltar.

ALEMANYA (Ter Stegen)

El porter del Barça ha estat citat amb la selecció alemanya per disputar els partits contra Romania, del 8 d'octubre, i contra Macedònia, el dia 11 d'octubre.

ÀUSTRIA (Demir)

L'Àustria de Yusuf Demir jugarà contra les Illes Fèroe (9 d'octubre) i contra Dinamarca (12 d'octubre), també amb partits de classificació per al Mundial. 

URUGUAI (Araujo)

L'Uruguai ha convocat el central Ronald Araujo. La selecció charrúa té partits interessants contra Colòmbia (8 d'octubre), l'Argentina (11 d'octubre) i el Brasil (15 d'octubre).

ESTATS UNITS (Dest)

Sergiño Dest ha estat citat amb els Estats Units per als tres partits contra Jamaica (8 d'octubre), Panamà (11 d'octubre) i Costa Rica (14 d'octubre).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut