Castelló - Barça B: Derrota a Castalia

Castelló - Barça B: Derrota a Castalia

Un doblet de Koné ha sentenciat el filial blaugrana, que ho ha intentat però no ha estat afortunat de cara a gol

Després de dues victòries i un empat, o de 7 punts dels últims 9 possibles, el Barça B no ha pogut sumar en la seva visita al Municipal de Castalia. Els de Sergi Barjuan ho han intentat, especialment en el tram final, però el gol s’ha resistit i no han pogut fer res davant el doblet de Koné, decisiu. I és que el Castelló, que ha fet un partit molt complet, ha estat més efectiu i, amb un gol a cada meitat, s’ha endut un triomf que deixa el Barça amb 8 punts. 

 

Això en un duel amb uns 15 minuts inicials d’igualtat. Però, després d’algunes clares ocasions del Castelló, els locals han acabat veient porteria per inaugurar el marcador: Koné ha marcat el seu primer gol de la tarda amb una rematada al segon pal des de dins l’àrea petita, després d’una centrada de Pablo Hernández des de la banda dreta (1-0, min 36). 

Una diana que ha despertat el filial blaugrana, que ha estat a punt d’empatar amb un parell de jugades de Jutglà i especialment a través de les botes d’una acció de Rodado, que ha sortit fregant el pal. Però, ràpidament, el Castelló ha ampliat distàncies a la segona meitat i ha posat el duel coll amunt per als blaugrana. Koné, de nou, ha estat l’autor del gol, aquest cop després d’aprofitar una pilota morta dins l’àrea petita en una acció a pilota aturada (2-0, min 54).

Resultat que ha estat definitiu, malgrat que els de Barjuan ho han intentat, però el marcador no s’ha mogut i s’ha acabat consumant la derrota a Castalia.

LA FITXA

CD Castelló, 2
Barça B, 0

Castelló: Campos, Torres, Carles, César Díaz (Borja M. min 65), Kandoussi (Carrillo, min 80), Yac Diori, Sibille, Salva Ruiz, Koné (Ortuño, min 80), Pablo Hernández (Aaron, min 91) i Moyano. 

Barça B: Carevic, Guillém (Peque Polo, min 74), Arnau Comas, Mika Mármol, Rodado, Lucas de Vega (Álvaro Sanz, min min 53), Nils Mortimer (Abdé, min 53), Matheus (Aranda, min 53), Jandro, Jutglà (Ilias Akhomach, min 65) i A. Solà. 

Gols: 1-0, Koné (min 36). 2-0, Koné (min 54).

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero. Groga al local Pablo Hernández i als visitants Jutglà, Peque Polo i Abde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut