Barça - Incarlopsa Cuenca: Recuperen el somriure (38-20)

Barça - Incarlopsa Cuenca: Recuperen el somriure (38-20)

Els blaugranes dominen de principi a fi el partit i assoleixen la quarta victòria seguida en lliga

L'handbol blaugrana ha recuperat el somriure del triomf. Després de perdre a Europa entre setmana, els de Carlos Ortega s'han embutxacat la quarta victòria consecutiva en l'ASOBAL (38-20). L'Incarlopsa Cuenca ha estat incapaç de sostenir la piconadora barcelonista, enèrgica de principi a fi. 

Ben aviat, imposen la seva lògica

Ha costat, però ràpidament s'han refet de l'efímer inici aturador de Samuel. En els primers compassos de baixa anotació, Frade ha sobresortit amb un 100% d'efectivitat i amb els tres dígits que han situat la primera pedra del triomf. Una alegria que s'ha començat a instaurar al Palau Blaugrana. Maciel i Langaro han estat els següents noms propis destacats. 

La defensa concentrada, els contracops i les pilotes recuperades han estat els altres arguments culers per desempallegar-se en l'electrònic. L'elenc de Castella - la Manxa no ha tingut veu per revertir la superioritat blaugrana. Frenada, altre cop, per les intervencions del 12 visitant. Insuficients, però, pel 16-11 de la primera part. Un període que ha presenciat el retorn d'Ariño a les pistes.  

Asseguren el triomf

El partit no ha tingut més història. El Barça ha seguit imposant la seva lògica i les escletxes en el joc i en el lluminós s'han eixamplat. Aleix Gómez, Langaro i Parera han estat tres dels protagonistes que han acrescut les seves estadístiques ofensives i Maciel, les aturadores fins a la conclusió. D'aquesta manera, els de Carlos Ortega han recuperat el somriure de la victòria en l'ASOBAL. El quart triomf seguit en la competició domèstica. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 38
Cuenca, 20

Barça: Maciel (-), Aleix Gómez (9), Frade (4), Makuc (3), Richardson (1), Langaro (6) i Ángel Fernández (2), -set inicial- Petrus (-), Parera (6), Zein (2), Ariño (1), Cenic (1), Janc (3) i Pujol (-)
Cuenca: Samuel (-), Sergi Mach (3), Leo Prantner (3), Pozzer (3), Bulzamini (2), Arnau Fernández (3) i Nazaré (2) -set inicial- Grbavac (-), Pizarro (-), Hugo López (-), Moya (1), Simonet (-), Thiago Alves (-) i Álvaro Martín (-)

Parcials: 2-2; 7-3; 10-5; 12-5; 14-6; 16-11 // 20-12; 24-14; 28-16; 30-18; 33-19; 38-20

Àrbitres: Raúl Oyarzun i Aritz Zaragueta 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut