[PRÈVIA] CD Castellón – Barça B: Prova de nivell a Castalia

[PRÈVIA] CD Castellón – Barça B: Prova de nivell a Castalia

[17 hores, Esport3 i Footters] El filial blaugrana afronta la sisena jornada de la Primera RFEF Footters en un bon moment de forma amb l’objectiu d’allargar la ratxa de victòries

El Barça B afronta aquest dissabte una prova d’alt nivell al Municipal de Castalia davant el CD Castellón (17 hores, Esport3 i Footters). Els blaugranes arriben al duel en un bon estat de forma després d’encadenar dues victòries consecutives a la Lliga, 1-3 a Sabadell i 2-1 davant el Linense, que fan que l’equip se situï 7è classificat, empatat a punts amb l’UCAM Múrcia, cinquè en zona de Play-off d’ascens a la Segona A.

El duel, però, no serà ni molt menys senzill tot i que la classificació situï el Castellón en la 16a plaça, en llocs de descens. I és que el conjunt valencià ha fet més mèrits en aquestes primeres cinc jornades de la Primera RFEF Footters com per sumar més que els quatre punts que té actualment al seu caseller. Així ho assegurava també el tècnic blaugrana, Sergi Barjuan en la prèvia: “El Castelló no mereix la posició que ocupa i és un dels equips més importants de la categoria”. El tècnic de les Franqueses del Vallès ha assegurat que l’equip blaugrana “ha de seguir mantenint la identitat” i s’haurà de “minimitzar tota la força que té el Castelló”. 

La convocatòria blaugrana

Per aquest partit, el tècnic no podrà comptar amb Arnau Tenas que va patir una fissura al segon metatarsià del peu dret en el transcurs del partit davant el RB Linense, ni tampoc amb Peque i Kays Ruiz, encara lesionats, i ha convocat els següents 18 jugadors: Carevic, Guillem Jaime, Comas, Mika Mármol, Álvaro Sanz, Rodado, Lucas de Vega, Nils Mortimer, Matheus, Jandro, Peque Polo, Aranda, EZ Abde, Ramos Mingo, Jutglà, Ilias Akhomach, Arnau Solà i Arnau Rafús. Igor Gomes, N’Diaye, Zacarías Ghailan i Jordi Escobar han quedat fora per decisió tècnica.

Disputa per la possessió

La disputa pel control de la pilota serà un dels grans atractius del partit entre dos equips que volen tenir-ne la possessió. L’entitat valenciana que dirigeix Sergi Escobar ha revolucionat la plantilla respecte la que va baixar el curs passat de la Segona Divisió A, i compta amb jugadors experimentats a Primera Divisió com ara Pablo Hernández i Javi Moyano. 

El Castelló, que només ha sumat un triomf en les primeres cinc jornades, tindrà el suport de la seva afició, que podrà omplir les graderies del Municipal de Castalia fins a un màxim del 75% de l’aforament. Així doncs, s’espera una tarda amb un gran ambient de futbol. Que comenci l’espectacle!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut