PRÈVIA | Cadis - Barça: Visita complicada per trencar la mala dinàmica

PRÈVIA | Cadis - Barça: Visita complicada per trencar la mala dinàmica

Els culers viatgen a la ciutat andalusa en busca d'un triomf per deixar enrere la mala ratxa de resultats

La Lliga no s'atura. Després de l'empat davant el Granada del passat dilluns (1-1), els culers afronten el segon partit de la setmana, aquest cop al Nuevo Mirandilla davant el Cadis (dijous 23, 22.00h). Els barcelonistes buscaran trencar la mala ratxa de resultats amb un triomf en un estadi complicat i davant d'un rival que la temporada passada ja va posar les coses molt difícils al Barça.

El rival

El Cadis arriba al partit d'aquest dijous després d'aconseguir la primera victòria de la temporada a Balaídos (1-2) davant el Celta. En total, els gaditans sumen cinc punts en cinc partits, i mantenen el bloc del curs passat amb Álvaro Cervera a la banqueta. 

Entrenador: Álvaro Cervera
Balanç a la Lliga: 1V-2E-2D
Posició a la Lliga: 13è (5p)
Màxim golejador: Álex Fernández (2 gols)
Exculers a l'equip: Fali, Perea, Choco Lozano

Precedents

Cal recordar que el curs passat, els dos darrers precedents davant els gaditans, els culers no van ser capaços de vèncer en cap dels dos partits, amb un 2-1 a terres andaluses i un 1-1 al Camp Nou. És per això que el Cadis serà un rival molt exigent per als homes de Koeman, que buscaran sumar els tres punts. A continuació, repassem el resum del darrer partit blaugrana a Cadis:

El Barça

Pel que fa al conjunt blaugrana, no podrà comptar amb les baixes de Jordi Alba, Pedri, Ansu Fati, Dembélé, Braithwaite, Agüero i Balde. Aixi doncs, la novetat en la convocatòria és Nico, el migcampista del B, en una llista de 20 jugadors: Ter Stegen, Dest, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, S. Roberto, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico i Gavi.

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-cadiz

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut