El Barça i Rakuten conviden els fans un any més a formar part de la façana del Camp Nou

El Barça i Rakuten conviden els fans un any més a formar part de la façana del Camp Nou

Els aficionats d’arreu del món podran enviar les seves fotos, amb què es crearà un mosaic ge-gant que adornarà la façana de l’Estadi aquesta temporada 2021/22

Després de la bona acollida que va tenir la temporada passada, el FC Barcelona i Rakuten han tornat a col·laborar per posar en marxa  la segona edició de  la campanya ‘The Big Picture’, amb què els aficionats culers de tot el món tindran l’oportunitat de formar part del nou vinil gegant que decorarà la façana del Camp Nou durant aquesta temporada.

Els fans ja poden enviar les seves instantànies animant l’equip, i fins al proper 17 d’octubre (fins a les 23.59 hores CEST), a través d’una pàgina web especial habilitada per a l’ocasió. Amb totes les  fotografies recollides es crearà un mosaic gegant amb la imatge de diferents jugadors del primer equip, que s’ubicarà a la façana de la zona de l’esplanada. 

En un moment en què la flexibilització de les mesures sanitàries ha permès que a poc a poc els aficionats tornin a l’Estadi, aquesta iniciativa té un doble objectiu: donar una calorosa benvinguda a aquells que puguin assistir al Camp Nou en directe i alhora permetre a aquells que no es puguin desplaçar poder estar una mica més a prop del seu equip.

Un vinil temporal

Mentre dura el període de recollida de fotografies dels Culers de tot el món i la creació del mosaic definitiu, l’espai de la façana estarà cobert amb un mural temporal amb Marc ter Stegen, Pedri, Gerad Piqué, Sergio Busquets, Frenkie de Jong i Ansu Fati. Així mateix, el vinil comptarà amb un codi QR que permetrà l’accés directe dels aficionats que s’apropin a les instal·lacions del Barça accedir directament a la plataforma per enviar les seves imatges.

Un cop el mosaic final amb el seu disseny definitiu s’incorpori a la façana del Camp Nou, els aficionats que hagin participat en la iniciativa podran localitzar la seva fotografia a través d’una aplicació de realitat augmentada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut