Voltregà Stern Motor – Barça: Comença una nova OK Lliga!

Voltregà Stern Motor – Barça: Comença una nova OK Lliga!

(20.00 hores, OK Liga TV) El Barça inicia el camí d’una competició que recupera el play-off

La pretemporada ja es dóna per finalitzada. Després d’imposar-se a la Lliga Catalana i de caure a la semifinal de la Supercopa, el Barça d’hoquei patins afronta un nou repte: revalidar el títol de l’anomenada Parlem OK Lliga. La competició principal del curs estrena patrocinador i té, com a principal novetat, el retorn del play-off. I el primer compromís arriba aquest dissabte a Sant Hipòlit de Voltregà (20.00 hores, OKLiga.TV).

El conjunt blaugrana presenta la màxima ambició davant “el títol referent de tota la temporada”. “És al que li dediquem més temps”, afirma Castro, destacant que “el play-off està molt lluny” i que l’equip s’ha de centrar en ser primers de la fase regular per tenir després el factor pista a favor. “Si no fem bé la feina en cada partit, se’ns pot complicar”, sentencia el tècnic barcelonista.

Aquest serà el segon duel contra el Voltregà, després de la victòria (6-0) en els quarts de final de la Lliga Catalana Frit Ravich el 31 d’agost. “Hi ha un precedent molt ampli i creiem que aquest dissabte no es repetirà”, comenta Castro, destacant les virtuts del conjunt entrenat per Manolo Barceló. Sergi Llorca, ja recuperat de la seva lesió, també subratlla que “sempre és molt complicat jugar contra el Voltregà, competeixen molt bé i saben portar el seu ritme de joc”. “Haurem d’imposar el nostre joc, divertir-nos dins la pista i pressionar”.

Llorca assegura que “tenim ganes de començar l’OK Lliga i de fer-ho bé en cada partit”. El ‘44’ blaugrana ja va disputar la Supercopa i destaca que “em sento molt bé”. “Gràcies al treball de l’equip mèdic he pogut tornar. Tinc moltes ganes de gaudir i de competir”.

Edu Castro no podrà comptar amb els lesionats Sergi Panadero (traumatisme ocular) i Sergi Fernández (fissura en una costella), així que entraran a la convocatòria els joves Uri Llenas i Arnau Martínez. Els àrbitres del duel seran Alberto López i Francisco Moreno.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut