Barça - Reial Madrid: S'escapa la Supercopa (83-88)
Ofert per

Els blanc remunten en un mal últim quart blaugrana i deixa als culers sense el títol

S'escapa la Supercopa d'Espanya. El Barça ha caigut de manera cruel davant el Reial Madrid (83-88) en un mal darrer quart dels culers. Tot i realitzar tres grans primers quarts, l'últim període ha condemnat als de Saras, que es queden sense aixecar el títol.

Inici igualat

El matx ha iniciat amb molta igualtat sobre la pista, amb un estira-i-arronsa constant entre tots dos i sense cap equip sent capaç de desempallegar-se al marcador. Dos bons triples d'Oriola han donat aire als de Saras, però els blancs han reaccionat per tancar el primer període amb un ajustat 23-22.

Ja al segon quart, els blaugrana han seguit manant al marcador en tot moment, i han arribat a guanyar de +9 (46-37). Els de Pablo Laso han remat per no permetre al Barça obrir escletxa, però els bons minuts de Davies i Calathes han permès als culers marxar al descans amb un bon 46-40.

Ratxa blaugrana

El tercer quart ha estat un autèntic festival barcelonista, amb Mirotic i Higgins molt endollats des del triple, permetent al Barça arribar a guanyar de +19 punts (63-44). Tot i així, una bona reacció madridista als darrers compassos del quart liderada per Sergio Llull, ha tornat a estrènyer el partit per marxar als últims 10 minuts amb 71-62.

Reacció blanca

Ja al darrer quart, el Madrid ha seguit amb la bona dinàmica amb la que ha acabat el tercer temps, i ha seguit remuntant malgrat els bons triples de Higgins i Kuric. Els blancs estaven cada cop més a prop al marcador, amb un parcial demolidor, i dos tirs lliures de Yabusele han situat al Madrid per davant per primer cop (81-83). Tot i que Davies ha igualat ràpidament, de nou els madridistes s'han situat per davant, amb un avantatge ja que no perdrien per acabar guanyant 83-88.

Així doncs, el mal quart quart dels blaugrana, on només han anotat 12 punts, ha condemnat al Barça, que ha acabat caient de la manera més cruel a la final de la Supercopa