El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya del 2021

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya del 2021

El president Joan Laporta ha encapçalat la delegació del Club en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Com cada any, el FC Barcelona ha realitzat l'habitual ofrena floral al Monument a Rafael Casanova amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

La delegació blaugrana ha estat formada pel president Joan Laporta, juntament amb Rafael Yuste, vicepresident primer de l'Àrea Esportiva, Elena Fort, vicepresidenta de l'Àrea Social i portaveu de la Junta Directiva, Xavier Barbany, membre de la Junta responsable de l'Hoquei Patins, Miquel Camps, portaveu adjunt de la Junta i responsable dels Esports Amateurs, Josep I. Macià, membre de la Junta responsable de l'Àrea Social, Aureli Mas, membre de la Junta responsable del Futbol Sala, Àngel Riudalbas, membre de la Junta Directiva, Joan Solé, membre de la Junta responsable de l'Handbol i Joan Soler, membre de la Junta responsable del Futbol Formatiu.

Així doncs, el Barça ha estat present en els actes commemoratius d'aquest dissabte a la Diada de l’Onze de Setembre. A més de la presència institucional, el Barça també ha comptat amb una àmplia representació dels diferents esports del Club com Jordi Alba del primer equip de futbol masculí i Leila Ouahabi, del femení.

A més, pel que fa a la resta de seccions, també han assistit Joan Marín (coordinador) i Aitor Ariño (capità) de l'handbol, Jordi Torras (mànager esportiu), Jesús Velasco (entrenador) i Sergio Lozano (capità) del futbol sala, i Gaby Cairo (mànager esportiu), Edu Castro (tècnic) i Aitor Egurrola (capità) de l'hoquei patins. Quant a l'equip de bàsquet, no ha pogut assistir degut a que es troba a Tenerife per disputar la Supercopa Endesa, mentre que el Barça B tampoc, ja que ha tingut entrenament al matí.

Al futbol formatiu, també hi ha estat Albert Benaiges, coordinador de categories inferiors, juntament amb diversos jugadors i jugadores del futbol formatiu masculí i femení. Finalment, l’Agrupació Barça Jugadors també ha estat present davant el monument a Rafael Casanova, amb la representació del seu president, Ramon Alfonseda. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut