Jesús Velasco:

Jesús Velasco: "Sempre he volgut un projecte així"

El nou entrenador del Barça de futbol sala ha estat presentat en una roda de premsa presidida pel directiu i responsable de futbol sala Aureli Mas

Jesús Velasco ha estat presentat aquest dimecres com a nou entrenador del Barça de futbol sala en una roda de premsa en la que ha estat acompanyat d'Aureli Mas, membre de la junta directiva i responsable de la secció.

El primer en prendre la paraula ha estat Aureli Mas, que ha explicat les bases del nou projecte del futsal blaugrana: "Volem ser un equip referent a nivell nacional i internacional, reconegut pels seus èxits i manera de jugar. Volem potenciar La Masia i recuperar jugadors que van marxar en el seu moment del Barça. Els equips de la base han de seguir l'estil i aportar jugadors al primer equip. Per últim, volem augmentar l'assistència al Palau i, amb l'ajuda dels Dracs, arribar a cotes més altes d'assistència".

A més, el directiu blaugrana ha recordat que els pressupostos de la secció no han patit la rebaixa i s'han mantigut tot i la situació econòmica que viu l'entitat: "Hem mantingut el pressupost tot i la situació econòmica del Club. Em sento un privilegiat per dirigir aquesta secció i per poder mantenir el pressupost. Agraïment etern al President i a la Junta Directiva".

Després de la intervenció d'Aureli Mas, ha arribat el torn d'un Jesús Velasco que ha confessat que "és un honor estar aquí" i que "tenir una oportunitat així és un repte que em motiva moltíssim". "Des del primer moment ha anat tot ràpid i bé hem connectat amb el Club i amb el projecte. Vaig créixer com a jugador i en els meus primers anys com a entrenador en projectes semblants. Sempre he volgut tenir un projecte així, comptar amb gent jove que s'ho ha de guanyar. L'objectiu també és treure a joves que puguin rendir i marcar diferències en el primer equip. Si ve un del filial que ho fa millor que un del primer equip, jugarà. No miro els noms ni ho he fet mai".

Jesús Velasco té clar quins són els seus objectius: "Seria hipòcrita dir que no hem d'intentar guanyar-ho tot. Espero que el dia que marxi el Club sigui més gran, més important, que tingui més títols i que la meva feina hagi servit per millorar el Club".

Sobre la seva manera de treballar, Velasco ha estat contundent: "Sóc un entrenador que sempre he marcat la manera de jugar dels meus equips. L'avantatge és que tinc una gran plantilla, el desavantatge és el poc temps que tenim. Sóc aquí per guanyar, ho intentarem amb la meva metodologia de treball, convencent als jugadors que la manera de joc és l'ideal, amb alta intensitat i molta coordinació entre els jugadors que estiguin en pista".

Jesús Velasco també ha parlat sobre la seva nova casa, el Palau Blaugrana: "He jugat moltes vegades al Palau, és una pista icònica on és molt bonic jugar. Sempre he jugat de visitant i ara tindré la sort de fer-ho com a local. El públic és molt respectuós, ens hem de recolzar molt en la nostra afició. Farem el possible per omplir".

Sobre Carlos Ortiz, nou fitxatge blaugrana i vell conegut de Velasco, ha dit: "Carlos Ortiz pot donar equilibri, aquest rol de tanca expert en defensar pivots de referència i molta qualitat. Ens donarà un plus de motivació, està amb moltíssima il·lusió de començar a entrenar aquí amb els seus nous companys i demostrar el jugador que és. És veterà, però físicament està al nivell dels millors jugadors. Tant de bo aconsegueixi mantenir el nivell físic i aportar coses a l'equip".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut