Confirmats els horaris dels partits contra el Granada, el Cadis i el Llevant

Confirmats els horaris dels partits contra el Granada, el Cadis i el Llevant

Els de Ronald Koeman disputaran tres duels en tan sols set dies en la recta final d'un mes de setembre exigent

Aquest divendres la Liga ha donat a conèixer els horaris de les jornades 5, 6 i 7 contra Granada, Cadis i Llevant respectivament. Tres jornades que es disputaran en una mateixa setmana. I és que en tan sols set dies els de Ronald Koeman rebran la visita del Granada al Camp Nou, visitaran el Cadis al Nuevo Mirandilla i rebran la visita del Llevant. 

El Barça-Granada es disputarà el dilluns 20 de setembre a partir de les 21.00 hores al Camp Nou i que arribarà sis dies després del debut del Barça 2021/22 a la Lliga de Campions a casa contra el Bayern de Munic. Després del duel de Lliga el dijous 23 de setembre els culers viatjaran fins a Cadis per disputar el duel corresponent a la jornada 6 (22.00 hores). I el diumenge 26 de setembre els de Ronald Koeman tancaran aquesta setmana exigent al Camp Nou, rebent la visita del Llevant (16.15 hores) en el partit corresponent a la jornada 7 de Lliga. 

Pocs dies després el Barça tancarà un exigent mes de setembre visitant el Benfica en la jornada 2 de la fase de grups de la Lliga de Campions. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut