Els dorsals del Barça B 21/22

Els dorsals del Barça B 21/22

Un cop tancada la plantilla, repassem els dorsals que lluiran els jugadors; destaquen els de Jandro (16), Rodado (9) i Abde (20), els últims a arribar

El Barça B ha donat a conèixer el llistat definitiu dels dorsals de la plantilla de la temporada 2021/22 un cop tancada. El filial blaugrana va arrencar la temporada oficial el cap de setmana passat amb un empat contra l’Algeciras (1-1), i aquest diumenge farà el primer desplaçament al Nou Estadi de Tarragona per enfrontar-se al Nàstic (17 hores). Serà allà on les últimes incorporacions podrien estrenar-se amb els nous dorsals.

La majoria de jugadors ja van estrenar el seu dorsal en la primera jornada de la Primera RFEF, però alguns ho podrien fer a Tarragona. És el cas de Jandro Orellana, que lluirà el 16, el mateix que ja lluïa la temporada passada, d’Ángel Rodado, que durà el 9, o d’Abde, que vestirà el 20 a l’esquena.

Són diversos els jugadors que canvien de dorsal per a la nova temporada, com Peque, que agafa el 7, Lucas de Vega, que lluirà el 10, Álvaro Sanz, que passa a vestir el 8, o Nils Mortimer que agafa l’11.

Dels fitxatges que ja han debutat oficialment destaquen Kays Ruiz amb el 14, Aranda, amb el 19, Jutglà, amb el 23, i Escobar, amb el 22. Quant als porters, Carevic durà l’1, Arnau Tenas el 24 i Iñaki Peña, tot i que estarà tota la temporada en dinàmica de primer equip, el 13.

Dorsals-barca_b-1920x1080-cat

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut