Abde Ezzalzouli ja vesteix de blaugrana

Abde Ezzalzouli ja vesteix de blaugrana

El nou jugador del Barça B ha passat la revisió mèdica i ha trepitjat per primera vegada l’Estadi Johan Cruyff com a futbolista culer

Abdessamad Ezzalzouli és nou jugador del Barça B des del dimarts al vespre, i aquest dimecres ja ha viscut les seves primeres hores com a blaugrana. Abde, com es fa dir, ha estat a les instal·lacions del Club i ha passat la revisió mèdica als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Amb tot en ordre, l’extrem de 19 anys s’ha desplaçat a l’Estadi Johan Cruyff, on s’ha vestit de blaugrana i ha pogut trepitjar la gespa, ja com a nou futbolista culer. Nascut a la localitat marroquina de Beni Melal, arriba procedent de l’Hércules d’Alacant, on ha disputat un total de 22 partits entre la Segona Divisió B i la Copa del Rei.

Un extrem hàbil

Abde és internacional en les categories inferiors de la selecció marroquina, i es caracteritza per ser un jugador ràpid, hàbil amb la pilota als peus i vertical. Domina les dues cames, i això li permet adaptar-se a qualsevol de les dues bandes. I, tot i que no és un golejador, mai no perd de vista la porteria rival.

En declaracions als mitjans del Club, Abde ha assegurat que arriba preparat per intentar aprofitar l’oportunitat que se li presenta, i ha explicat que el seu pare li va inculcar el barcelonisme des de ben petit.

A falta de l’acte protocol·lari de signatura amb el president Joan Laporta, Abde està preparat per començar a entrenar-se amb els seus nous companys. Ho farà el proper divendres, ja que l’equip descansa el dijous. Tot per intentar ajudar l’equip com sigui en el proper partit, que serà el diumenge (17 hores) al Nou Estadi de Tarragona contra el Nàstic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut