El filial: una fotografia carregada de futur

El filial: una fotografia carregada de futur

El Barça B ja escalfa motors per començar la lliga el dissabte dia 11 de setembre a la Ciutat Esportiva contra Mengíbar

El Barça B de Xavi Closas ultima la preparació de la temporada 2021/22, que començarà amb el primer partit de lliga a casa el dissabte dia 11 de setembre a les 16h contra Mengíbar.

El filial s’ha fet la fotografia oficial aquest dilluns, a menys de dues setmanes per a l’inici del campionat, i encara amb el Torneig de Ripollet pendent de disputar-se el proper cap de setmana.

Les novetats de l’equip

En la sisena temporada de Xavi Closas dirigint al filial, l’equip presenta només una novetat: l’ala Rubén Sánchez, precedent del Ripollet. La plantilla també compta amb dos juvenils, el porter Dirul i l’ala-pivot Carrasco. També tindran dorsal del filial, tot i que formaran part del Juvenil, el porter Martí i el jove ala-pivot Munielo, que arriba al Club procedent del Rivas madrileny.

Pretemporada amb el primer equip

Degut a la disputa del Mundial, el Barça B ha fet bona part de la pretemporada amb els sis jugadors del primer equip que no han estat convocats per les seves seleccions i han començat la preparació a Barcelona a les ordres de Velasco: Feixas, Matheus, Povill, Esquerdinha, Marcenio i Sergio Lozano, en el tram final de la recuperació de la lesió al genoll. També el nou tècnic Jesús Velasco ha participat activament de la pretemporada del filial.

L’última prova abans de començar la lliga serà el proper cap de setmana al torneig de Ripollet. Dissabte el Barça B jugarà contra el Fútbol Emotion Zaragoza de primera, i diumenge el filial s’enfrontarà al Ripollet amb el reforç dels cinc jugadors del primer equip disponibles. Fins ara, el filial ha jugat dos amistosos: victòria contra l’Hospitalet Bellsport (6-0), i derrota contra Peñíscola (5-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut