Garatge Plana Girona – Barça: Amb pas ferm cap a quarts (1-6)

Els culers guanyen amb autoritat i disputaran la següent ronda de la Lliga Catalana

Bona victòria barcelonista per seguir agafant sensacions. Els culers han superat al Garatge Plana Girona (1-6) i certifiquen així l’accés a la següent ronda de la Lliga Catalana. L’equip blaugrana disputarà dimarts 31 els quarts de final de la Lliga Catalana Frit Ravich a Sant Hipòlit de Voltregà.

Bon inici culer

Primera meitat amb intensitat i domini blaugrana, pressionant la sortida del Girona. Els primers gols han arribat en dues accions a bola aturada, amb dues pales de Matias Pascual en un penal (0-1, min. 4) i d'Helder Nunes en una falta indirecta (0-2, min. 14).

Després del debut d'Uri Llenas en el primer duel contra Igualada, Edu Castro ha donat avui l’oportunitat a Kyllian Gil, jove de 19 anys que va arribar a la base blaugrana el 2018, amb minuts de qualitat del jove davanter.

El tercer gol ha arribat després d’una bona assistència lateral de Bargalló, rematada suaument per Matias Pascual dins l’àrea (0-3, min. 24). Sergi Fernández també ha sigut protagonista en la primera meitat amb bones intervencions, però no ha pogut evitar la diana local al límit del descans, en una falta directa executada per Rovira (1-3, min. 25) per marxar al descans amb 1-3 al marcador.

Sentència blaugrana

Ja a la segona part, els culers no han donat opció i han sentenciat ràpidament amb l'1-4 mitjançant Pau Bargalló (min. 30). Finalment, els blaugrana tancarien la golejada amb dos gols en un minut: Joao Rodrigues (1-5, min. 44) i Matias Pascual (1-6, min. 45), culminant així el seu hat-trick.

Així doncs, els culers es classifiquen per als quarts de final de la Lliga Catalana Frit Ravich, que es disputarà el proper dimarts 31 d'agost a Sant Hipòlit de Voltregà.

Garatge Plana Girona, 1
Barça, 6

Garatge Plana Girona: Jaume Llaverola, Moi Aguirre, Àlex Grau, Hugo Laguna i Gere Rovira –cinc inicial-. Gerard Pujol, Miguel Fortunato, Litus Sánchez, Marc Vázquez i Pau Fernandez.
Barça: Sergio Fernández, Matias Pascual, Pau Bargalló, Nil Roca i Joao Rodrigues –cinc inicial-. Sergi Panadero, Ignacio Alabart, Helder Nunes i Kyllian Gil.
Gols: 0-1, Matias Pascual (min. 4, penal); 0-2, Helder Nunes (min. 14); 0-3, Matias Pascual (min. 24); 1-3, Gere Rovira (min. 25); 1-4, Bargalló (min. 30); 1-5, Joao Rodrigues (min. 44); 1-6, Matias Pascual (min. 45).
Àrbitres: Toni Ribó i Jordi Reverter. Faltes: 10-6. Han mostrat targeta blava a Gere Rovira.