Definits els quatre capitans del Barça B

Definits els quatre capitans del Barça B

Arnau Comas serà el primer capità del filial blaugrana, i estarà acompanyat per Arnau Tenas, Guillem Jaime i Álvaro Sanz

El Barça B arrencarà la temporada oficial aquest dissabte amb l’inici de la Primera RFEF, i ho farà enfrontant-se a l’Algeciras a l’Estadi Johan Cruyff. Abans de començar, l’equip ha definit el quartet de capitans del conjunt de Sergi Barjuan per a la nova temporada. Així, Arnau Comas serà el nou capità del filial blaugrana, i compartirà la responsabilitat del braçal amb Arnau Tenas, Guillem Jaime i Álvaro Sanz.

Capitans de La Masia

Arnau Comas, que va arribar al Club l’any 2010 per jugar a l’Aleví C, ha assumit la capitania en diverses categories del futbol formatiu, des de l’Aleví A fins al Cadet A. En l’etapa juvenil també va formar part de l’equip de capitans, però mai com a primer. Ara, amb l’experiència i el lideratge sumats, assumeix el privilegi i la responsabilitat de la capitania del Barça B.

El segon capità de l’equip serà Arnau Tenas, que també està al Club des del 2010, quan es va incorporar al Benjamí A procedent del Vic Riuprimer. Amb l’experiència de La Masia i la seva capacitat de lideratge, es converteix en un dels referents de l’equip dins i fora del terreny de joc.

El tercer serà Guillem Jaime, que aquesta temporada torna al Barça B, amb qui ja va jugar 47 partits entre les temporades 2018/19 i 2019/20. El defensa tarragoní, que va passar per totes les categories inferiors des del Benjamí B, ja va ser capità del Juvenil A el curs 2017/18. Per últim, completa el quartet de capitans Álvaro Sanz, que es va instal·lar a la Residència La Masia – Centre de Formació Oriol Tort l’any 2015, procedent de Saragossa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut