Nigel Hayes ja coneix els seus nous companys

Nigel Hayes ja coneix els seus nous companys

El nou jugador blaugrana, procedent de Detroit, ha aterrat aquest migdia a Barcelona

Nigel Hayes-Davis ha presenciat aquest diumenge per la tarda l’entrenament dels seus nous companys. El nord-americà, que ha arribat a Barcelona aquest diumenge procedent de Detroit, ha pogut conèixer els seus nous companys i també saludar vells coneguts com els entrenadors Jasikevicius, Maskoliunas i Masiulis, així com el seu excompany el curs passat, Rokas Jokubaitis.

Cal recordar que aquest dilluns Hayes i Laprovittola se sotmetran als preceptius reconeixements mèdics per acabar de confirmar el seu fitxatge. També passarà la revisió mèdica un Álex Abrines que, juntament amb Laprovittola, ha gaudit d’una setmana més de vacances després d’haver participat en els Jocs Olímpics de Tòquio.

El dimarts 24, després d’un entrenament al Palau Blaugrana, els 13 jugadors del primer equip, i també alguns dels jugadors joves que actualment estan participant en els entrenaments, marxaran cap a Encamp (Andorra) per realitzar una estada del 24 al 31 d’agost. Durant l’stage el Barça disputarà dos partits amistosos el 26 d’agost (vs MoraBanc Andorra, 19h) i el 30 d’agost (vs Limoges, 18:30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut