“L’experiència és molt bona, estem encantades”

“L’experiència és molt bona, estem encantades”

L’entrenador Jonatan Giráldez i Marta Torrejón han comparegut en roda de premsa abans de jugar contra els Dash, en un dia de doble sessió a Portland

Aquest divendres, el Barça ha completat les dues últimes sessions de l’estada nord-americana. Al Nike World Campus, la primera ha estat eminentment física, al gimnàs, i la segona al camp, per acabar de preparar el partit de dissabte contra els Houston Dash. Entre mig, l’entrenador Jonatan Giráldez i la segona capitana, Marta Torrejón, han comparegut en roda de premsa a Providence Park.

Les paraules de Jonatan Giráldez

“El fet de tenir partits en pretemporada de tan alt nivell ens ajuda a detectar punts forts i dèbils”.

“Sempre que juguem, ja no només a futbol, ens molesta perdre. És veritat que ara mateix el resultat no és prioritat, però és cert que quan no guanyes et remou coses diferents a l’estomac. També ens va bé de tan en tan tenir un resultat així per veure les nostres limitacions i treballar-les per corregir-les”. 

“El Barça és un equip popular a tot el món. Ens ajuda venir als Estats Units per donar visibilitat. Aquí el futbol femení es promociona d’una manera diferent, només cal veure l’ambient”.

“Quan hi ha nominacions per premis individuals sempre es focalitza en les protagonistes, però estic totalment d’acord amb Markel Zubizarreta: és un treball col·lectiu. Ja no només pel canvi de xip que van fer fa unes temporades, sinó pel que genera la pròpia competitivitat entre elles”.

Les paraules de Marta Torrejón

“Espero un partit molt físic, amb un joc bastant directe. Va bé trobar diversos escenaris, sobretot en pretemporada. Serà interessant de veure”.

“El meu equip està tothom capacitat per jugar 90 minuts, a part de les que s’acaben d’incorporar. És important anar sumant minuts, quants més, millor”.

“L’experiència és molt bona, estem encantades. El futbol es viu molt intens, l’estadi ens encanta. Tan de bo hi vingui més gent que l’altre dia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut