Barça - Igualada Rigat: Engeguen amb vigor ofensiu i victòria (11-3)

Barça - Igualada Rigat: Engeguen amb vigor ofensiu i victòria (11-3)

Els blaugranes, amb una circulació ràpida i exhibint arguments ofensius, han capgirat el gol inicial de l'elenc arlequinat per acabar golejant còmodament en el primer partit del curs

Arranquen, amb vigor ofensiu, el comptador de victòries. Hi havia ganes de començar la temporada amb triomf davant el públic blaugrana. I així ho ha demostrat el Barça d'Edu Castro. Davant l'Igualada, en la primera jornada de la Lliga Catalana, els barcelonistes s'han esforçat i han reaccionat per instaurar el somriure permanent en l'electrònic i monopolitzar el discurs del matx. 

Matias Pascual, Uri Llenas, que s'ha estrenat amb focus amb el primer equip, João Rodrigues (3), Ignacio Alabart (2), Helder Nunes, Sergi Panadero i Pau Bargalló (2) han estat els artífexs de les celebracions blaugranes. 

En el primer partit del curs s'ha fet palès l'afany atacant blaugrana. Però, sota la mirada del públic del Palau Blaugrana, les accions ofensives locals s'han topat contra les extremitats d'Elagi Deitg i contra la defensa arlequinada. Més fortificada quan Toni Baliu ha deixat de pedra els arguments ofensius culers (0-1, min. 6). 

A poc a poc, trenquen la defensa rival... 

Un cop en contra que no ha virat la tendència, plenament ofensiva, dels d'Edu Castro. Decidits a marcar el primer gol del curs 2021/22. Obra de Matias Pascual. I en un obrir i tancar d'ulls, el Barça ha revertit l'electrònic. El debutant Uri Llenas, a l’hoquei formatiu blaugrana des del 2016, ha traslladat el clar i creixent domini culer del partit al marcador. Acrescut pels arguments ofensius i els gols barcelonistes. 

2021-08-20_FCNhoqueivsIGUALADA_09
Uri Llenas va arribar a l’hoquei formatiu barcelonista el 2016, i s'ha convertit en 10è debutant amb Edu Castro

... i no donen opció al rival 

L'Igualada Rigat ha quedat silenciat per la vertiginosa circulació atacant del Barça. Un elenc que ha agafat embranzida en l'electrònic abans del descans. João Rodrigues, en dues ocasions, i Ignacio Alabart s'han apuntat les següents dianes. Un 5-1 que els porters, tant l'incombustible Aitor Egurrola com Elagi Deitg, han evitat que s'estengués més. També en les primeres patinades de la segona part. 

Un penal transformat magistralment per Helder Nunes s'ha desmarcat de les aturades de l'arlequinat. Ara bé, la bola aturada no ha pogut batre el capità barcelonista; Toni Baliu ha perdut la pugna en la falta directa davant Egurrola. Una figura immensa que ha arrancat la seva 24a temporada al Barça de manera sensacional. 

Tot i la pluja final de gols, aturada en l'11-3, res ha fet trontollar el primer triomf del Barça en el primer partit de la temporada 2021/22. Els d'Edu Castro han engegat amb força i s'han embutxacat aquesta victòria incontestable. Ara, després d'aquest inici vigorós al Palau, l'activitat de partits culers no s'atura. El dissabte 28 d'agost continua a la pista del Garatge Plana Girona. La segona jornada de la Lliga Catalana espera els barcelonistes.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 11
Igualada Rigat, 3

Barça: Aitor Egurrola, Ignacio Alabart, Pau Bargalló, Sergi Panadero i João Rodrigues -cinc inicial- Matias Pascual, Nil Roca, Helder Nunes i Uri Llenas
Igualada Rigat: Elagi Deitg, Toni Baliu, Tety Vives, Marc Palau i Aleix Miramon -cinc inicial- Guillem Torrents, Marc Carol, Àlex Cantero, Gerard Riba i Bernat Yeste

Gols: 0-1, Toni Baliu (min. 6); 1-1, Matias Pascual (min. 13); 2-1, Uri Llenas (min. 14); 3-1, João Rodrigues (min. 18); 4-1, Ignacio Alabart (min. 21); 5-1, João Rodrigues (penal) (min. 24); 6-1, Helder Nunes (penal) (min. 30); 7-1, Sergi Panadero (penal) (min. 39); 8-1, João Rodrigues (min. 36); 9-1, Ignacio Alabart (min. 42); 9-2, Bernat Yeste (min. 46); 10-2, Pau Bargalló (min. 47); 11-2, Pau Bargalló (min. 48); 11-3, Bernat Yeste (min. 48) 

Àrbitres: Albert Barba i Gerard Gorina. Faltes: 13-8

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut