Ple blaugrana entre les finalistes a 'Millor Jugadora d'Europa de la UEFA'

Ple blaugrana entre les finalistes a 'Millor Jugadora d'Europa de la UEFA'

Alexia Putellas, Lieke Martens i Jenni Hermoso són les tres candidates que opten al guardó, que serà anunciat el proper 26 d'agost

Tres de tres. El premi a 'Millor Jugadora de l'Any de la UEFA' serà blaugrana segur. I és que les tres nominades són tres jugadores del Barça Femení: Alexia Putellas, Lieke Martens i Jenni Hermoso. La guanyadora definitiva es donarà a conèixer el dijous 26 d'agost en el marc del sorteig de la fase de grups de la Lliga de Campions masculina.

mini_RealMadridCFFemenino-FCBarcelonaFemen0-4J01Lliga1aDivisiFemenina20202021_pic__3al6400

A més, Aitana Bonmatí i Caroline Graham Hansen es troben en cinquè i sisè lloc respectivament de les nominacions, segons la llista que ha donat a conèixer la UEFA. Per la seva part, una de les incorporacions d'aquest estiu, Irene Paredes, es troba en la desena posició.

 

Cal recordar que Martens ja va guanyar aquest premi el 2017 coincidint amb la consecució de l'Eurocopa amb els Països Baixos, just abans d'incorporar-se al Barça. 

Cortés, entre els nominats a 'Millor Entrenador'

El primer triplet femení de la història del Barça no només ha fet que les blaugrana copin les primeres posicions del premi a 'Millor Jugadora de l'Any'. I és que el tècnic d'aquell equip, Lluís Cortés, també és un dels tres candidats a guanyar el premi a 'Millor Entrenador'.

Els altres nominats són el seleccionador de Suècia, Peter Gerhardsson, i l'entrenadora del Chelsea, Emma Hayes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut