L’hoquei formatiu torna a la feina amb Dani Moreno com a coordinador

L’hoquei formatiu torna a la feina amb Dani Moreno com a coordinador

Els joves del planter han iniciat la pretemporada amb un renovat cos tècnic format per Dani Moreno, Raul Castillo, David Cáceres i Guillem Trabal

Els joves jugadors de l’hoquei formatiu han tornat als entrenaments amb un renovat cos tècnic. Dani Moreno és el nou coordinador de l’hoquei formatiu -rellevant a Keko Iglesias- i s’incorporen Raul Castillo, David Cáceres i Guillem Trabal en substitució d’Iván Sanz, Guillem Pérez i Jordi Mellado.

En la seva tercera temporada a Can Barça, Dani Moreno seguirà dirigint l’equip juvenil i ara assumeix la coordinació esportiva de l’hoquei formatiu. També serà el responsable del Barça C, que militarà a Nacional Catalana. Moreno és Doctor en Ciències de l’Esport i, abans d’arribar al Barça, va ser coordinador del Vic i entrenador de diverses categories formatives.

“Esperem seguir fent una bona feina, amb l’objectiu de crear jugadors amb un ADN Barça i seguint un model de joc”, ha declarat Moreno, afegint que “hi ha una línia de treball molt bona i fluïda amb el primer”. “Estic molt agraït al Club per aquesta oportunitat cap a mi i la resta de cos tècnic. Esperem que sigui una temporada especial i es pugui seguir de forma regular, ja que portem dues temporades complicades per la pandèmia”, ha conclòs.

Raul Castillo arriba al Barça per fer-se càrrec dels equips Junior i Barça B. L’entrenador de Mollet del Vallès, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE), ha dirigit el primer equip de l’Arenys de Munt a OK Plata les dues últimes temporades i mitja. Anteriorment va ser entrenador al Cerdanyola CH.

David Cáceres torna al Barça després d’haver-se format a l’hoquei base blaugrana durant cinc temporades i després d’una gran trajectòria com a jugador que va finalitzar el 2013. Va ser entrenador del Sant Feliu de Codines entre el 2013 i el 2018 i, en l’últim tram de la temporada passada, va dirigir el primer equip de l’Igualada Rigat. El barceloní es farà càrrec dels equips alevins i infantils.

Els diferents porters de l’hoquei formatiu blaugrana estaran entrenats per un experimentat porter com és Guillem Trabal. L’osonenc s’incorpora al cos tècnic de la base després d’una carrera sota els pals del Voltregà, del Lleida, del Reus, del Benfica, del Valdagno i també de la selecció espanyola, amb una gran col·lecció de títols internacionals. Trabal també disposa d’una àmplia formació acadèmica en CAFE, magisteri d’Educació Física, psicopedagogia i antropologia.

Els joves jugadors de l’hoquei formatiu seguiran agafant ritme exercitant-se a Llars Mundet i també disputaran diversos campionats de pretemporada. L’Aleví i l’Infantil disputaran el torneig de Cerdanyola i el de Reus (on també hi competirà el Juvenil). Els filials B i C participaran en el Torneig de Jolaseta, mentre que el Barça B també competirà a la primera edició de la Lliga Catalana Plata, coincidint en el mateix grup amb Vendrell, Sant Cugat i Olot.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut