Joan Laporta, a la cloenda de temporada de la PB Anguera

Joan Laporta, a la cloenda de temporada de la PB Anguera

Les instal·lacions de l’INEFC a l’Anella Olímpica de Barcelona van ser l’escenari de la tradicional cerimònia de cloenda de temporada de l'Agrupació Barcelonista Penya Anguera, que va tenir lloc el passat 2 de juliol. En aquesta ocasió, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, no es va voler perdre l’esdeveniment, i va anar-hi acompanyat dels membres de la Junta Directiva Josep Ignasi Macià i Josep M. Albert, així com també del president del Barça B, Jordi Casals.

L’entitat barcelonista, una de les pioneres del moviment, i també membre de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona, té actualment més de 30 equips que van de la categoria prebenjamí a l’equip amateur, i no ha deixat de treballar pels seus jugadors durant tota la temporada malgrat les restriccions de mobilitat i suspensió temporal de tornejos federatius a causa de les mesures preventives sanitàries.

A l’acte, celebrat a l’aire lliure, hi van assistir 600 persones, entre les quals cal destacar la presència del president de la penya, Joan Bertran, el president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Barcelonès Oest, Salvador Balsells, i el president de l’Agrupació de Futbol de Clubs i Penyes del FC Barcelona, Lluís Monràs, que van donar suport a l’entitat en el tancament d’una altra temporada.

Després del sopar es va fer lliurament de trofeus del curs que acabem de tancar, i també un reconeixement als jugadors que fa més de 10 anys que són a l’associació. Però el moment àlgid va arribar quan es va presentar la nova equipació de la Penya Anguera, que es va endur els aplaudiments dels presents. Abans dels parlaments, el president Laporta fou obsequiat amb la samarreta que lluirà la penya durant la pròxima temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut