Barça – Olympique de Lió (prèvia): De campió a campió d’Europa

Barça – Olympique de Lió (prèvia): De campió a campió d’Europa

(17.35 hora local, 02.35 hora de Barcelona) Esport3 i DaZN: Els dos últims guanyadors de la Champions League es repten a les semis de la International Champions Cup de Portland

Un dels millors partits del món, si no el millor, es veurà aquest dimecres a la tarda (matinada catalana: 2.36 hores de Barcelona) a Portland. S’enfrontaran el Barça i l’Olympique de Lió, en una de les semifinals de la International Champions Cup. O el que és el mateix: el vigent campió d’Europa contra el rei del Vell Continent del 2016 al 2020. Malgrat les alçades de la pretemporada i les absències en tots dos bàndols, per tant, és un autèntic partidàs.

Per al conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez serà el quart partit de la pretemporada, després de les victòries davant l’Elx (17-0), el Juventus (6-0) i el Montpeller (3-0). Les franceses, per la seva banda, s’han proposat tornar a manar amb reforços de luxe com Endler, Van de Donk o Bruun.

Serà també la reedició de la final de la Lliga de Campions de Budapest, l'any 2019. Llavors, l’Olympique de Lió es va mostrar molt superior i es va coronar amb un incontestable 4-1. Aquesta prova, doncs, servirà per mesurar de nou les forces.

 

L’altre finalista del dissabte sortirà de la segona semi, entre els Houston Dash i els locals Portland Thorns.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut