Una presentació per a la història

Una presentació per a la història

Per primera vegada, el primer equip masculí i femení s'han presentat de manera conjunta en un Trofeu Joan Gamper històric al Johan Cruyff

Festa gran a l'Estadi Johan Cruyff. Per primera vegada a la història del Club, el primer equip masculí i el primer equip femení han estat presentats conjuntament en la gran festa del Gamper. 

Cal recordar que també és el primer cop en la història que tots dos equips disputen el Trofeu Joan Gamper, fent-ho davant la Juventus, també tant el femení com el masculí. Entre un partit i l'altre, ha tingut lloc la gran presentació dels dos equips, on els aficionats del Johan Cruyff han pogut gaudir dels jugadors i jugadores culers.

Els jugadors i jugadores han anat sortint a la gespa, un de cada equip i per l'ordre dels dorsals, mentre que els quatre capitans (Sergio, Piqué, Sergi Roberto i Jordi Alba) i les quatre capitanes (Alexia Putellas, Marta Torrejón, Sandra Paños i Patri Guijarro) han estat els darrers en sortir.

Memphis, un dels nous fitxatges, ha estat un dels més aclamats per l'afició, mentre que el Kun Agüero no ha assistit, ja que està fent repòs a casa per consell dels serveis mèdics.

Posteriorment, han tingut lloc les paraules dels capitans i entrenadors, que les repassem a continuació: 

Sergio Busquets

"Estic content de celebrar el Gamper davant de l'afició. Comença una nova temporada amb il·lusió i ambició i lluitarem per tot. Necessitem el suport de l'afició per aconseguir-ho. És un orgull ser el capità d'aquest equip; he tingut grans exemples com els de Puyol, Xavi, Iniesta i Messi. Gràcies Leo per portar el Barça al capdamunt, sempre t'estarem molt agraïts; et trobarem a faltar perquè has fet història individual i col·lectiva. Gràcies eternes Leo".

Alexia Putellas

"És un plaer tornar a ser aquí al nostre Estadi, i també de disputar el Trofeu Joan Gamper per primera vegada, guanyant-lo. Venim d'un any complicat on vam començar sense afició a l'Estadi, però a poc a poc, ens vau poder venir a donar suport per arribar a la final de la Champions. Volem tornar a repetir-la amb vosaltres a la grada". 

Ronald Koeman

"Afició, en primer lloc vull dir que estem contents de tornar a tenir-vos al camp. Tot i el comiat de Leo Messi, estem molt il·lusionats amb aquesta plantilla i els fitxatges i els joves, que són el futur d'aquest gran Club. Estem convençuts que us donarem moltes alegries. Amb treball i sacrifici volem aconseguir el màxim".

Jonathan Giráldez

"Espero que hàgiu gaudit del triomf contra la Juventus. Venim d'una temporada històrica, on vam aconseguir la Champions. Us vam trobar a faltar i us necessitem. Volem que estigueu a prop per tornar a ser el millor equip d'Europa. El meu desig és que a final de temporada puguem gaudir d'una celebració amb tots els títols tots junts".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut