Alejandro Balde, blaugrana fins el 2024

Alejandro Balde, blaugrana fins el 2024

El defensa culer continuarà vinculat al Club fins el 30 de juny del 2024 amb una clàusula de rescissió de 500 milions d’euros

El jugador Alejandro Balde ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2024. El jugador ha signat el seu nou contracte aquest dijous en un acte amb el president Joan Laporta, el vicepresident primer i responsable de l'àrea esportiva Rafael Yuste, el directiu del futbol formatiu Joan Soler i el director del futbol formatiu José Ramón Alexanco a les oficines del Camp Nou. La clàusula de rescissió serà de 500 milions d’euros.

3200x2000-renovac-Balde

Una vida de blaugrana

Nascut a Barcelona fa 17 anys, Alejandro Balde va arribar al Barça l’any 2011, amb vuit anys, procedent del futbol base de l’Espanyol. La seva generació és la del 2003, però ell sempre ha anat per avançat i sent cadet ja va disputar partits amb el Juvenil. Ha estat campió de Lliga amb el Benjamí C, el Benjamí B, el Benjamí A, l’Aleví C, l’Aleví A, l’Infantil B, l’Infantil A, el Cadet B i el Cadet A.

La temporada passada, tot i ser juvenil de primer any, ja va formar part de la plantilla del Barça B, sent protagonista en el lateral esquerre. Balde va disputar un total de 16 partits, dels quals 11 ho va fer de titular en una temporada que el filial blaugrana va assolir l’ascens a la Primera RFEF. La seva bona actuació al Barça B ha fet que hagi entrenat amb el primer equip i aquest dimecres va debutar davant el Nàstic de Tarragona en el primer amistós de la pretemporada al Johan Cruyff. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut