La UEFA nomina la volea de Ferrao a la Champions al millor gol de l'any

La UEFA nomina la volea de Ferrao a la Champions al millor gol de l'any

El de Chapecó, únic representant blaugrana, opta al guardó gràcies a l'obra d'art que va dibuixar en els quarts de final del torneig europeu davant el Dobovec

Imparable. Un xut de volea que reuneix bellesa i potència a parts iguals. El passat dimecres 28 d'abril en els quarts de final de la UEFA Futsal Champions League, Ferrao va telegrafiar una volea perfecta al fons de la xarxa del Dobovec. Un autèntic golàs que, ara, està nominat a la millor diana de l'any 2020/21 de la UEFA

És l'únic gol de color blaugrana, i la solitària diana que representa el futbol sala. Perquè els altres gols que opten al premi s'han vist en el verd de la gespa. El pivot brasiler competeix contra Dele Alli (Tottenham), Insigne (Itàlia), Pogba (França), Wirtz (Alemanya), Paulinho (Braga), Zadrazil (Bayern de Munic), Schick (República Txeca), Roofe (Rangers) i Taremi (Porto). 

Corria el minut 9 del Barça - Dobovec dels quarts de final de la Champions League de futbol sala. En la pista negra europea de Zadar, Marcenio va picar un servei lateral que va desembocar en la bota dreta de l'11 barcelonista. Sense pensar-s'ho dues vegades i amb la porteria entre cella i cella, Ferrao va engaltar perfectament la pilota. El xut, reunint vigor i encant, es va colar per l'escaire de Puskar. Un gol de bella factura que obriria el camí del triomf barcelonista (2-0)

Ara aquesta obra d'art del pivot culer es troba entre els 10 nominats al millor gol de l'any 2020/21 de la UEFA. Els aficionats ja poden votar i deixar la seva opinió en la pàgina web de la UEFA. Encara no tens clar a qui votar? Nosaltres apostaríem per Ferrao. Va firmar un gol digne d'elogi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut