Pedri, en l'onze ideal de l'Eurocopa

Pedri, en l'onze ideal de l'Eurocopa

El jove blaugrana ha completat un torneig espectacular que li ha valgut per formar part de l'onze més destacat de l'Eurocopa

La pluja d'elogis sobre Pedri González i la seva actuació a l'Eurocopa no cessa. Als seus 18 anys, i a més d'haver estat escollit millor jugador jove del torneig, la UEFA ha publicat l'onze ideal de la competició, amb Pedri apareixent com a únic integrant de la selecció espanyola.

El jugador blaugrana ha meravellat Europa en realitzar un torneig espectacular. Titular en els sis partits que va disputar la selecció espanyola, Pedri va jugar un total de 629 minuts, i sols es va perdre l'últim minut de la pròrroga en quarts davant de Suïssa.

Amb una càrrega de minuts molt elevada al llarg de la temporada, sembla que el cansament no fa efecte en les cames de Pedri. El millor jove de l'Eurocopa també ha estat el tercer jugador que més quilòmetres ha recorregut (76,1 km) al llarg del torneig, només superat per Jorginho i K. Philipps, que van disputar la final.

Un altre dels motius que sens dubte li han servit per formar part de l'onze d'estrelles de l'europeu ha estat la seva escandalosa precisió en la passada. Amb 421 encerts en 461 intents, el percentatge de precisió en la passada de Pedri ascendeix fins a un 91,32%. A les semifinals entre Espanya i Itàlia el canari va tornar a ser un dels grans protagonistes del partit, ja que la seva precisió va fregar la perfecció: 65/67 passades bones, amb un 97% d'encerts. Xifres d'escàndol. 18 anys!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut