Dos anys de la presentació de Frenkie De Jong

Dos anys de la presentació de Frenkie De Jong

Des de llavors, l'holandès ha disputat 93 partits amb el FC Barcelona i ha anat guanyant pes en el joc de l'equip blaugrana

Aquest dilluns fa dos anys des que Frenkie De Jong va ser presentat al Camp Nou com a nou jugador del FC Barcelona. El 5 de juliol de 2019, i després que el seu fitxatge es fes oficial el 23 de gener d'aquell mateix any, l'holandès va trepitjar per fi la gespa de l'Estadi amb la samarreta blaugrana. 

 

Una presentació d'altura, perquè va rebre l'ovació dels 19.850 aficionats presents al Camp Nou, que no es van voler perdre els primers tocs de pilota del que s'ha convertit en una peça clau en el primer equip. 

93 partits com a blaugrana

El seu debut amb el Barça va ser el 16 d'agost contra l'Athletic Club, a San Mamés. En la seva primera temporada, De Jong va disputar 42 partits, va anotar dues dianes i va repartir quatre assistències. Però ha estat aquest curs 2020/21 quan l'holandès ha agafat encara més protagonisme sobre el terreny de joc, també quant a joc. 

 

Ha jugat 51 partits només amb el Barça, comptant les quatre competicions, i ha anotat 7 gols, a banda de fer 9 assistències. Però no només els seus números han millorat, ja que també ho ha fet el seu joc i la seva importància dins del terreny de joc.

Així doncs, amb 24 anys, el futur de De Jong es presenta prometedor. Amb una gran visió del joc, polivalència i domini de la pilota, és un dels migcampistes amb més futur del panorama futbolístic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut