Llevant - Barça: Qualitat i caràcter per tornar la final al Palau (3-4)

Llevant - Barça: Qualitat i caràcter per tornar la final al Palau (3-4)

Els d'Andreu Plaza, amb un doblet d'un estel·lar Dyego i els gols de Coelho i Marcenio, han salvat el 'match-ball' i el campió de Lliga es decidirà a la pista culer

Ho han fet. Els d'Andreu Plaza han exhibit esperit combatiu, guanyador i enèrgic a Paterna per conduir la resolució de la final al Palau Blaugrana. El patit triomf culer a València (3-4), amb el doblet de Dyego i el gol de Coelho i Marcenio, ha permès construir el primer pas de la remuntada. Ara, el dimecres 30 de juny a les 20 hores, és torn per al partit definitiu. El tercer matx de la sèrie que decidirà qui es proclama campió de Lliga. 

Decidits a tornar la final al Palau Blaugrana. Amb aquesta actitud enèrgica han comparegut els culers al Pabellón Municipal de Paterna. Un escenari que ha tremolat i que ha vist pertorbada la seva calma amb el pal d'un actiu Esquerdinha. El timó barcelonista en la construcció de les primeres accions atacants.  

Un gol de bella factura per obrir el marcador

De manera esporàdica, el conjunt granota s'ha espolsat la superioritat culer. Adolfo i Dídac Plana han estat els responsables de sostenir l'efímer ímpetu local. Rebaixat, altre cop, per Ferrao. El de Chapecó s'ha negat a presenciar l'episodi perillós del Llevant. Perquè s'ha encarregat de posar l'ai al cor als aficionats rivals. Esglaiats amb el xut de tisora de Dyego que ha entrat per l'escaire de la porteria de Fede (0-1, min. 15).

2021-06-27_LLEVANTvsFCBFUTSAL_31
Amb aquesta acció, Dyego ha obert el marcador

Un gol exquisit que, per fi, ha trencat la defensa llevantina i ha traslladat el domini incontestable dels de Plaza al fons de la xarxa. Un 0-1 curt que no ha reflectit la totalitat de l'aplom del Barça en la primera part. Una autoritat esvaïda en la represa amb la diana de l'empat de Gallo

Dídac i Dyego, sostenen i dinamiten els culers

El salt granota en el marcador també s'ha desplaçat en el joc. I ha aparegut la figura salvadora de Dídac Plana. El 21 ha deixat la seva firma en diversos xuts dels de Diego Ríos. Molt implicats en defensa i en deslluir els arguments barcelonistes. Escrits i liderats per l'activitat i els llançaments del capità del Barça. Una insistència ofensiva del 7 que ha desembocat en la porteria del Llevant (1-2, min. 31). 

Un conjunt que s'ha resistit a perdre i a veure com la sèrie anava al Palau Blaugrana. Si en un primer moment el porter-jugador del Llevant no ha estat efectiu, la tònica ha capgirat en uns minuts finals d'infart. Inicialment, la defensa barcelonista ha catapultat l'1-3, obra de Coelho amb tranquil·litat i qualitat des del seu propi camp, i l'1-4 de Marcenio. Però, després, el Llevant ha tret profit de la superioritat atacant i ha situat el 2-4 i el 3-4 definitiu. 

Ara, després de mostrar empenta, energia i quirats, els d'Andreu Plaza han fet tornar la final al coliseu barcelonista per decidir el campió de Lliga. Som-hi, Barça!

FITXA DEL PARTIT

Llevant, 3
Barça, 4

Llevant: Fede, Maxi, Rubi, Gallo i Pedro Toro -cinc inicial- Roger, Marc Tolrà, Rivillos, Rafa Usín i Esteban, 
Barça: Dídac, Marcenio, Aicardo, Dyego i Ferrao -cinc inicial- Adolfo, Daniel, Esquerdinha, Coelho i Matheus 

Gols: 0-1, Dyego (min. 15); 1-1, Gallo (min. 23); 1-2, Dyego (min. 35); 1-3, Coelho (min. 37); 1-4, Marcenio (min. 38); 2-4, Rivillos (min. 39); 3-4, Rafa Usín (min. 40)

Àrbitres: Rodrigo Miguel i Sánchez-Molina. Han amonestat amb targeta groga els locals Maxi (min. 12), Rubi (min. 33) i Rivillos (min. 34) i els visitants Ferrao (min. 22), Coelho (min. 26), Dyego (min. 27), Matheus (min. 31) i Joselito (min. 36)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut