Carlos Ortega, fins el 2024

Carlos Ortega, fins el 2024

El malagueny serà el nou entrenador per a les properes tres temporades

L’exjugador del Dream Team, Carlos Ortega qui el proper 14 de juliol complirà 50 anys, ha estat triat per ser el nou tècnic del FC Barcelona d’handbol les tres properes temporades. Ortega, que va ser jugador blaugrana durant onze temporades (1994-2005), prendrà el relleu de Xavier Pascual qui ha estat el preparador culer els darrers 12 anys on ha guanyat 61 títols.

El tècnic malagueny prové del Hannover-Burgdorf alemany on era l'entrenador des de la temporada 2017. Després de retirar-se com a jugador, va iniciar la seva carrera com a tècnic a l’Antequera on va estar-s’hi durant sis temporades (2005-2011). D’allà va viatjar fins a Hongria al totpoderós MKB Veszprém (2012-2015) on va guanyar la lliga i la copa durant les tres temporades que va romandre al país centreeuropeu. Després d’aquesta experiència va viatjar fins el Japó per ser el seleccionador del país durant una temporada (2016-2017) que va compaginar amb el càrrec d’entrenador del KIF Kolding danès abans de ser l’entrenador del Hannover-Burgdorf. 

Tots els títols possibles com a jugador

Com a membre del Dream Team, Carlos Ortega va ser part fonamental en la consecució dels títols de la secció. Va guanyar sis Copes d’Europa, cinc Supercopes d’Europa, una Recopa, una Copa EHF, sis Lligues Asobal, quatre Copes del Rei, entre d’altres títols. 

Com a tècnic culer mirarà de repetir la temporada que l’equip ha fet aquest any on ha guanyat tots els partits possibles i ha conquerit tots els títols en joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut