Palma Futsal-Barça: Triomf a la pròrroga per avançar-se a la sèrie (2-3)

Els blaugrana s'imposen amb una diana d'Aicardo en el temps extra i situen l'1-0 a la semifinal

Un triomf treballat que té la seva importància. El Barça s’ha imposat 2-3 a Palma Futsal a la pròrroga en un duel en el qual els culers s’han avançat 0-2 però han vist com els locals empaten a tres minuts pel final. Aicardo ha situat el definitiu 2-3 amb un gran xut en els darrers minuts de la pròrroga. El dimecres al Palau tindrà lloc el segon partit de les semifinals

Dídac avança el Barça

El matx ha començat enmig del respecte entre els dos conjunts, amb poques ocasions de gol per cap dels dos equips. La primera ocasió de perill ha estat local, en una acció d’estratègia de Palma Futsal però la rematada de Marlon ha sortit desviada per molt poc.

La resposta blaugrana ha estat d’Aicardo enmig d’ocasions per als dos conjunts. Dídac s’ha mostrat intractable traient una mà salvadora en un xut de Lolo. I no tan sols això, sinó que poc després el porter culer ha firmat el seu sisè gol del curs creuant mitja pista i xutant a l’escaire (0-1, min 13).

Palma Futsal no ha deixat de buscar el gol i Dídac ha desviat un xut de Tomaz que ha rebotat en el pal quan faltaven 35 segons per arribar al descans. André Coelho gairebé situa el 0-2 en un contracop en la darrera acció de la primera meitat.

Gol culer i resposta local

La segona meitat ha començat bé pels culers. I és que Marcenio ha situat el 0-2 al minut 30, però tot i els dos gols d’avantatge Palma Futsal no ha perdut la cara al partit en cap moment. I ho ha demostrat marcant dos gols en tan sols tres minuts. Primerament Raúl Campos, amb els locals atacant de cinc, i després Vilela ha situat l’empat a tres minuts pel final (2-2, min 37).

El duel es decideix a la pròrroga

El Barça ha saltat en el temps afegit amb Dyego actuant de porter-jugador i, tot i les ocasions d’ambdós conjunts el marcador no s’ha mogut i el matx ha passat a la segona meitat del temps afegit, novament de tres minuts.

Enmig de la incertesa i la tensió del matx ha aparegut la màgia d’Aicardo per situar el 2-3 en un gran xut situat a l’escaire. Una diana que ha resultat decisiva per tal que el Barça sumi la primera victòria en el primer partit de la semifinal. Tot i dues darreres ocasions locals que entre la defensa i Dídac han evitat que el marcador es mogués. El dimecres al Palau (20.00 hores) es disputarà el segon partit de la sèrie.

Fitxa del partit:

Palma Futsal, 2
Barça, 3

Palma Futsal: Fabio, Tomaz, Lolo, Nunes i Higor –cinc inicial-, Rafa López, Raúl Campos, A. Claudino, Marlon, Hamza i Vilela.

Barça: Dídac, Marcenio, Aicardo, Matheus i Ferrao –cinc inicial-, André Coelho, Povill, Ximbinha, Joselito, Esquerdinha i Dyego.

Gols: 0-1, Dídac (min 13); 0-2, Marcenio (0-2); 1-2, Raúl Campos (min 34); 2-2, Vilela (min 37); 2-3, Aicardo (min 44).

Àrbitres: Martínez Flores i Navarro Liza. Han amonestat amb targeta groga a Ferrao i Ximbinha i als locals Marlon, Hamza, Vilela, Higor i Barrón.