Barça-Lenovo Tenerife: Classificats per a la final! (89-72)
Ofert per

Barça-Lenovo Tenerife: Classificats per a la final! (89-72)

Els de Saras s’imposen en el tercer partit de la sèrie i disputaran la final contra el Reial Madrid

Lluitaran pel títol. El Barça supera el Lenovo Tenerife (89-72) en el tercer i darrer partit de la sèrie de semifinals i disputarà la final davant el Reial Madrid. Els de Saras han sabut mantenir l’avantatge en el marcador tot i el bon inici visitant. Aquest diumenge a les 18.30 hores tindrà lloc el primer partit de la final a Madrid. Pau Gasol, amb 15 punts, i Davies i Higgins amb 14 respectivament han estat els màxims anotadors culers.

 

Igualtat inicial

El Tenerife ha saltat al partit molt encertat des de la línia de tres i Doornekamp s’ha encarregat de convertir-ne dos de seguits i Cavanaugh un altre per situar el 4-9. Però els de Saras han sabut reaccionar i fins i tot obtenir un avantatge de cinc punts (17-12, min 5). Qualsevol avantatge culer era neutralitzat pels visitants, amb un gran encert des del triple. Per part del Barça Davies, Mirotic i Gasol han estat els homes més encertats.

Bons minuts del Barça

En el segon període els blaugrana han arribat a tenir un avantatge de 10 punts, amb encert i determinació. El conjunt rival, però, ha resistit en tot moment de la mà de Marcelinho Huertas. Per part blaugrana Gasol (11), Calatehes (9) i Davies (9) eren els culers més destacats al descans. El resultat era de 46-39 favorable als de Saras.

Intensitat defensiva...

Els de Saras han trencat el matx a la represa, amb bons minuts i, sobretot, una gran defensa que ha permès als culers anar augmentant la diferència en el marcador de manera progressiva. Paral·lelament Tenerife s’ha bloquejat ofensivament i això ho han aprofitat els de Saras per tancar el període 68-50.

... per certificar el pas a la gran final

En els darrers 10 minuts de matx els blaugrana han mantingut la bona defensa mostrada en el tercer període i han tingut una final de partit plàcid. Els de Saras es classifiquen per la final de la Lliga Endesa que disputaran davant el Reial Madrid. El primer partit serà aquest diumenge a Madrid (18.30 hores) i el segon el dimarts al Palau (22.00 hores). 

Fitxa del partit:

Barça, 89
Lenovo Tenerife, 72

Barça: Calathes (13), Higgins (14), Abrines (3), Mirotic (6) i Davies (14) –cinc inicial-, Westermann (3), Hanga (3), Bolmaro (4), Smits (5), Gasol (15), Oriola (3) i Kuric (6). 

Lenovo Tenerife: Fitipaldo (3), Jenkins (-), Shermadini (8), Cavanaugh (5) i Doornekamp (19) –cinc inicial-, Huertas (13), Salin (8), Rodrigez (3), Sulejmanovic (6) i Guerra (7).

Parcials: 23-21 / 46-39 / 68-50 / 89-72

Àrbitres: Emilio Pérez, Fernando Calatrava i Luis Miguel Castillo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut