Griezmann, golejador en el triomf contra Bulgària

El davanter del Barça ha inaugurat el marcador en el darrer amistós de la selecció francesa abans de l’Eurocopa

La selecció francesa ha derrotat Bulgària, a l’Stade de France de París, en l’últim amistós abans que aquest divendres comenci l’Eurocopa 2020. Un enfrontament amb protagonisme blaugrana, ja que el davanter Antoine Griezmann ha fet el primer gol del triomf de França (3-0). Acció que ha arribat al minut 29 i que ha estat  l’única de l’electrònic durant bona part del matx.

Griezmann equipe de france 1

Perquè no ha estat fins als minuts 83 i 90 quan Giroud ha certificat el seu doblet per posar el 3-0 final.

Griezmann, que apunta a titular en aquesta Eurocopa, ha disputat 66 minuts. El seu lloc en el terreny de joc l’ha ocupat un altre blaugrana, Ousmane Dembélé. Lenglet, per la seva part, no ha participat en aquest amistós.

Dembele equipe de france

Espanya golejada Lituània

La selecció espanyola absoluta, amb la totalitat de futbolistes de la Sub-21, ha derrotat amb contundència Lituània. Els gols de Guillamón (min 3), Brahim Díaz (min 24), Miranda (min 53) i Puado (min 72) han posat el 4-0 final.

mini_image_2021-06-08_23-11-36

El blaugrana Óscar Mingueza, titular, ha jugat els 90 minuts d’aquest enfrontament disputat a Butarque (Leganés) i, per tant, ha fet el seu debut amb la selecció absoluta. El porter Iñaki Peña, per contra, no ha jugat.

Mingueza: "Ha estat el millor any de la meva vida"

Després del partit, i en declaracions a RAC1, el jove jugador blaugrana ha analitzat el seu debut amb la selecció espanyola, tot i ser conscient de les circumstàncies, però també la seva temporada al Barça.

El de Santa Perpètua de Mogoda ha comentat que "en l'àmbit esportiu, ha estat el millor any de la meva vida", a banda d’afegir: "Estic molt agraït a tots els que han confiat en mi. Espero poder continuar ajudant el màxim possible".