Barça – Liberbank Cantabria Sinfín: Hi ha un títol en joc!

Barça – Liberbank Cantabria Sinfín: Hi ha un títol en joc!

(20:30 hores, Esport3 i LaLigaSportsTV) Els blaugranes busquen la seva 16a Copa Sacyr ASOBAL en la final contra el conjunt amfitrió

El Barça disputa aquest diumenge la final de la 31a Copa Sacyr ASOBAL contra el Liberbank Cantabria Sinfín, l’equip amfitrió de la competició. Els blaugranes, que en semifinals es van imposar amb claredat al Bada Huesca (43-27), buscaran la 16a Copa del seu palmarès. Els càntabres, per la seva banda, tornen a una final 23 anys després (abans com a Teka Cantabria o Caja Cantabria) en haver-se imposat al Bidasoa Irún en l’altra semifinal (33-28).

Serà el tercer partit de la temporada entre culers i càntabres, després dels dos duels de Lliga. Tots dos van acabar amb victòria blaugrana: a La Alberícia va ser per 20-33 i al Palau per 44-24. Aquesta vegada, però, serà una altra història. En primer lloc perquè és a tot o res, i en segon lloc perquè, tal com va dir Xavi Pascual després de les semifinals, els locals arriben amb la moral pels núvols després d’aconseguir la permanència fa unes setmanes i després d’eliminar el Bidasoa Irún en semifinals.

Sumant efectius

Xavi Pascual tornarà a tenir 18 jugadors disponibles per a la final, després que N’Guessan i Cindric rebessin l’alta mèdica abans de la semifinal. Tots dos van disputar bons minuts, demostrant que les respectives lesions han quedat enrere. En el cas del lateral francès va sortir en l’equip inicial i va estar inspirat de cara a porteria amb sis gols en sis llançaments. El central croat, en la mateixa línia, va repartir joc i va marcar quatre gols, també amb un 100% d’eficàcia. Així doncs, Pascual haurà de descartar dos jugadors per a la convocatòria final de 16, tal com va fer amb Sorhaindo i Diocou el dissabte.

El Barça busca la que seria la 10a Copa Sacyr ASOBAL consecutiva, la 16a en el global del seu palmarès. Des de la temporada 2011/12 els blaugranes no han deixat escapar mai aquesta competició de dos partits, que s’acostuma a jugar abans del Nadal però que aquest curs s’ha acabat disputant a final de temporada per motius sanitaris. Serà el preludi de l’última cita de la temporada: la Final4 de la Champions, que es jugarà el proper cap de setmana al Lanxess Arena de Colònia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut