Barça – Bada Huesca: Amb pas ferm cap a la final! (43-27)

Els culers guanyen amb autoritat a les semifinals, i diumenge disputaran la gran final de la Copa Sacyr ASOBAL en busca d'un nou títol

Victòria intractable del Barça davant el Bada Huesca (43-27) a les semifinals de la Copa Sacyr ASOBAL. Els culers han superat amb autoritat al conjunt aragonès i disputaran diumenge la gran final contra l'amfitrió, el Liberbank Cantabria Sinfín, en busca d'un nou títol.

Inici demolidor

Els culers han iniciat el matx de manera espectacular, amb 12 gols als primers 12 minuts, i en 12 rematades entre pals. Una efectivitat espectacular que, sumada a les bones aturades de Gonzalo a la porteria, han obert un gran avantatge al marcador (12-4).

Tot i un bon parcial de 0-4 del Huesca, els blaugrana han tornat a estrènyer l'accelerador per obrir de nou escletxa, i amb N'Guessan i Fabregas molt endollats en atac i un gran parcial final de 6-0, els culers han marxat al descans amb un contundent +10 (23-13) a l'electrònic.

No donen opció

Ja a la segona meitat, el vendaval ofensiu no s'ha aturat, i els de Xavi Pasucal han seguit ampliant distàncies al marcador amb una gran actuació coral de tot l'equip. Dolenec, Janc, Pascual i Frade han estat dels més destacats en atac, per acabar superant un cop més la barrera dels 40 gols.

Finalment, contundent 43-27 i el Barça que disputarà la gran final de la Copa Asobal de diumenge a les 20.30 hores. Els barcelonistes s'enfrontaran a l'amfitrió, el Liberbank Cantabria Sinfín, que ha superat el Bidasoa Irún en l'altre semifinal (33-28).

Barça, 43
Bada Huesca, 27

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (-), Entrerríos (1), N'Guessan (6), Aleix Gómez (3), Dika Mem (1), Àlex Pascual (4), Fabregas (6) -set inicial-. Mortensen (-), Dolenec (4), Blaz Janc (5), Thiagus Petrus (-), Cindric (4), Makuc (1), Møller (-), Langaro (2), Frade (6).
Bada Huesca: Arguillas (-), Gerard Carmona (1), Alejandro Marcelo (3), Oier García (3), Rodrigo Benites (4), Sergio Pérez (-) João Pinto (1) -set inicial-. Iván Montoya (1), Alexander Tioumentsev (-), Adrià Pérez (2), Domingo Jesús (3), Daniel Jorge Broto (-), Janez Gucek (2), Miguel Malo (3), Asier Nieto (4).
Parcials: 5-1 / 11-3 / 12-7 / 15-10 / 17-13 / 23-13 (descans) 27-15 / 31-16 / 32-20 / 36-22 / 41-23 / 43-27 (final)
Àrbitres: Escudero Santiuste i Escudero Santiuste