Griezmann i Dembélé, golejadors amb França

Els davanters blaugranes han contribuït a la victòria del combinat gal davant Gal·les

Focus per a Griezmann i Dembélé. Els davanters blaugranes han estat golejadors en el partit amistós de França davant Gal·les.

El barcelonista ha marcat un autèntic golàs amb la seva cama esquerra. Un xut que ha tret les teranyines de la porteria de Ward. Ha estat el 2-0, un resultat que ha acrescut Dembélé. L'11 blaugrana ha caçat el refús d'un xut al pal de Benzema per tancar el triomf de la selecció de Deschamps a l'Allianz Riviera (3-0). Destacar que en aquest primer partit de preparació per a l'Eurocopa Griezmann ha jugat 85 minuts i Dembélé, 15.

Però no han estat els únics blaugranes amb minuts amb els seus combinats nacionals. Braithwaite ha disputat 78 minuts en l'empat de Dinamarca davant Alemanya (1-1). I De Jong, titular, i amb 30 minuts a les seves botes ha estat present en l'empat d'Holanda davant a Escòcia (2-2).