Barça - Movistar Inter: Tocarà revertir la sèrie en pista contrària (2-5)

Barça - Movistar Inter: Tocarà revertir la sèrie en pista contrària (2-5)

Els blaugranes han caigut derrotats en el primer partit de la sèrie de quarts de final de la Lliga i, d'aquesta manera, han perdut el factor camp

Tocarà revertir la situació. El Barça ha perdut davant Movistar Inter (2-5) el primer partit de la sèrie de quarts de final dels play-offs de Lliga. D'aquesta manera, els blaugranes segueixen sense guanyar la partida al conjunt madrileny en aquest curs. Ara, tindran una nova oportunitat a Alcalà d'Henares. 

 

Intercanvi de cops 

Les lesions de Dyego i Esquerdinha, i el gol matiner de Cecilio no han sotsobrat l'empenta blaugrana. Un elenc catapultat per les goles presents al Palau Blaugrana. Perquè l'escenari ha escalfat la fredor de la diana madrilenya. Neutralitzada per una triangulació sensacional iniciada per Dídac,  que en més d'una ocasió s'ha projectat en atac, continuada per Coelho i enaltida per Adolfo. Un 1-1 que ha precedit la cascada d'ocasions dels d'Andreu Plaza

La intensitat barcelonista s'ha topat amb un inesperat segon gol de Movistar Inter. Amb poc més de dues pinzellades atacants, els de Tino Pérez s'han apoderat, momentàniament, de l'electrònic. Escudat per les intervencions plàstiques de Jesús Herrero. Una figura estèril davant un xut potent i des de la llarga distància del 8 culer; però efectiva davant Aicardo i Ferrao. Uns arguments ofensius que no han pogut desfer l'empat de la primera part. Sostingut també per les intervencions del 21 culer.  

La igualtat es resol a favor dels visitants

Al llarg de tota la segona meitat, la igualtat ha persistit. Les aproximacions s'han succeït, però s'han topat amb els porters o la manca d'efectivitat. Ha estat aleshores quan Pito s'ha desmarcat de la tendència d'aquest primer partit dels quarts de final. I amb el FC Barcelona abocat a l'atac amb el porter-jugador, Cecilio i Pola han certificat el triomf de l'Inter (2-5). 

Així doncs, el FC Barcelona ha perdut el factor pista i es desplaçarà, el diumenge 6 de juny a les 20 hores, a la ciutat madrilenya per intentar revertir la sèrie. De moment, favorable a l'Inter per 0-1. Encara hi ha esperança. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 2
Inter, 5

Barça: Dídac, Marcenio, Daniel, Esquerdinha i Ferrao -cinc inicial- Coelho, Adolfo, Ximbinha, Aicardo, Marcenio, Joselito i Matheus
Inter: Herrero, Boyis, Eric Martel, Cecilio i Dani Saldise -cinc inicial- Pola, Pito, Raya, Borja i Fer Drasler

Gols: 0-1, Cecilio (min. 1); 1-1, Adolfo (min. 6); 1-2, Eric Martel (min. 10); 2-2, Adolfo (min. 14); 2-3, Pito (min. 38); 2-4, Cecilio (min. 39); 2-5, Pola (min. 40)

Àrbitres: Óscar Alonso i Tomás Santander. Ha amonestat amb targeta groga els locals Ferrao (min. 15), Dídac (min. 20), Marcenio (min. 23) i Ximbinha (min. 31) i el visitant Boyis (min. 2) 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut