Barça TV+ i el programa CULERS Premium celebren el seu primer aniversari amb més de 1.000 hores de contingut 100% Barça

Barça TV+ i el programa CULERS Premium celebren el seu primer aniversari amb més de 1.000 hores de contingut 100% Barça

Per celebrar aquest primer any, el Club proposa una campanya especial en què totes les persones que activin una subscripció rebran un mes gratuït

Barça TV+, la plataforma de streaming digital del FC Barcelona present a 180 països arreu del món, compleix el seu primer aniversari, amb la xifra assolida de 3.000 vídeos i 1.000 hores de contingut 100% Barça, amb produccions i sèries documentals exclusives, partits dels diferents equips blaugrana i la millor recopilació d’imatges behind the scenes i de la trajectòria dels jugadors del Club.

El 3 de juny del 2020 es va llançar juntament amb Barça TV+ el programa de fidelització CULERS Premium, destinat a tots els fans del Barça i que ofereix accés a serveis exclusius, un carnet físic, un ampli ventall de descomptes als productes de l’e-commerce i compra d’entrades, entre d’altres, i també un accés complet als continguts de la plataforma Barça TV+.

Per celebrar-ho i aprofitant la propera arrencada de la nova temporada, el Club llança una promoció en què ofereix 1 mes gratuït als nous subscriptors. Així, tothom que es subscrigui tindrà la subscripció activa fins al 30 de juny del 2022. A més, en els propers dies es permetrà als seguidors d’arreu del món escollir el disseny dels carnets de la nova temporada 2021/22.

De cara a aquesta nova temporada, la subscripció al programa Culers permetrà seguir en directe la pretemporada del primer equip, a més de tenir tot un seguit de nous beneficis i sorpreses que s’aniran desvelant durant la temporada.

Una visió única del Barça

Entre les estrenes d’aquest primer any d’emissió de Barça TV+  cal destacar els continguts de  la categoria ORIGINALS, produïdes per Barça Studios i que obren una porta única per oferir una visió més propera i humana del Club i els seus jugadors. Entre aquestes produccions, es pot destacar la sèrie documental  'ORÍGENS', que repassa les trajectòries personals i professionals dels jugadors fins a la seva arribada al Barça; o 'L’Àlbum', que repassarà l’experiència vestint la samarreta blaugrana de llegendes que ja formen part de la història del Club, com Ronaldinho, Mascherano o Thierry Henry. Sobre les actuals campiones d’Europa, la plataforma compta amb Nascudes per Jugar', en què les integrants del Barça Femení ofereixen una visió més personal de la seva experiència dins i fora del terreny de joc.

A la plataforma de streaming també es poden trobar en diferit i on demand els partits del primer equip de futbol, així com partits en directe i en diferit del Barça B, el Barça Femení, els esports professionals i de les categories formatives del Club. La plataforma també ofereix l’emissió en directe per tot el món de Barça TV, que a més d’estar disponible en català i castellà també ho està en anglès; juntament amb continguts històrics del FC Barcelona, entre els quals les últimes cinc temporades de futbol completes, juntament amb 65 partits que han marcat la història del barcelonisme com les finals de la Copa del Rei o de la Copa de Campions de Wembley, París, Roma, Londres i Berlín.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut