Cinc coses que cal saber de la final de Euroliga

Cinc coses que cal saber de la final de Euroliga

Repassem cinc aspectes a tenir en compte abans de la gran final d’aquesta diumenge contra Anadolu Efes

Aquest diumenge els de Saras disputaran la final de l’Eurolliga contra Anadolu Efes a partir de les 20.30 hores. Abans de la cita d’aquest diumenge repassem diverses curiositats i aspectes a tenir en compte. 

1) Vuitena final culer. El Barça disputarà la final per vuitena vegada i en dues ocasions ha aconseguit conquerir el títol.

2) Final inèdita. El Barça-Anadolu Efes serà una final de l’Eurolliga inèdita. I és que els blaugrana mai s’han enfrontat al conjunt turc en les set anteriors finals que el Barça havia disputat. 

2021-05-26_RODAPREMSAFCBBASQUET_26 (1)-min

3) La primera i la tercera. Anadolu Efes no ha guanyat mai l’Eurolliga i buscarà aixecar el títol en la segona final consecutiva que disputaran. Per part blaugrana, els de Saras tenen el gran objectiu de conquerir la tercera de la història del Club després de la del 2003 i 2010. 

4) La millor defensa contra el segon millor atac. La final ens permetrà veure un partit entre el segon millor equip en atac, l’Anadolu Efes –mitjana de 84,1 punts per partit-, i el millor en defensa. I és que els de Saras només han encaixat fins a al Final Four una mitjana de 73,2 punts per duel disputat. 

5) Dues derrotes aquest curs. En els dos partits contra Anadolu Efes els de Saras han encadenat dues derrotes, a terres turques per 86-79 i al Palau en un ajustat 86-88

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut