L’hora de la veritat a Colònia

L’hora de la veritat a Colònia

Els de Saras buscaran un lloc a la gran final del diumenge davant el conjunt italià, que arriba a la Final Four després de superar al Bayern de Munic

Ha arribat el dia. El Barça disputa aquest divendres, a partir de les 21.00 hores, la semifinal de l’Eurolliga i ho fa en els seu retorn a una Final Four set anys després. Els de Saras s’enfrontaran a l’AX Armani Exchange Milan per obtenir un bitllet per a la gran final del diumenge.

El rival

El conjunt dirigit per Ettore Messina combina experiència a la Final Four, amb jugadors que han guanyat l’Eurolliga en diverses ocasions com són Kyle Hines o Sergio Rodriguez, però sobretot amb jugadors amb rodatge en cites com aquesta. Si bé el conjunt italià no hi arribava des de fa 29 anys AX Armani Exchange Milan va tancar la fase regular en quarta posició. 

En el combinat italià destaca la seva gran capacitat ofensiva, amb una mitjana de 81,5 punts per partit. I és que els de Messina tenen a les files jugadors amb gran encert des del triple com ara Luigi Datome (51,69%). No tan sols des del triple, sinó que també hi ha jugadors com Sergio Rodriguez que reparteixen joc i assistències, amb una mitja de 4,49 per partit. A més, té jugadors com l’exblaugrana Delaney, Punter o Shields que són una amenaça ofensiva en moments determinants del matx. 

El Barça

Els de Saras saben que hauran d’aplicar la seva millor defensa i tornar a demostrar les claus que els han portat a ser l’equip que menys ha encaixat aquest curs a la competició. A banda de la defensa els blaugrana necessitaran mostrar-se efectius en atac i repetir el bon joc exhibit gran part d’aquest curs a Europa. Sense anar més enllà els dos resultats obtinguts contra el conjunt italià serien vàlids per als culers per accedir a la final.

El tècnic blaugrana ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit "la importància de controlar tots els aspectes que es poden controlar: la nostra defensa, sacrifici, bloquejos, timmings d’atac... si tens encert o no és un aspecte més difícil de controlar". Al mateix temps Saras ha recordar que "cal afrontar la pressió i la concentració és clau". 

Precedents

Cal recordar que els dos enfrontaments a la fase regular entre Barça i AX Armani Exchange Milan van acabar amb triomf blaugrana de forma clara. Els de Saras es van imposar al Palau 87-71, mentre que a Itàlia els culers van endur-se el triomf 56-72 en una exhibició defensiva del Barça. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut