Mirotic: “L’experiència de Saras ens ajuda molt”

Mirotic: “L’experiència de Saras ens ajuda molt”

El jugador culer i el tècnic blaugrana han destacat en la roda de premsa prèvia a al semifinal que “cal cuidar els aspectes controlables”

Enmig d’una gran expectació s’ha dut a terme la roda de premsa prèvia a al semifinal d’aquest divendres entre el Barça i l’AX Armani Exchange Milan. Saras Jasikevicius i Nikola Mirotic han atès als mitjans de comunicació, així com Ettore Messina i Sergio Rodriguez en representació del conjunt alemany. A continuació repassem les declaracions més destacades.

 

Saras Jasikevicius

“En la meva primera Final Four tenia molts nervis, però ara és molt diferent. El meu primer cop no sabia què passava davant la gran expectació”.

“Hem de controlar tots els aspectes que es poden controlar: la nostra defensa, sacrifici, bloquejos, timmings d’atac... si tens encert o no és un aspecte més difícil de controlar”.

“En moments de pressió hem d’afrontar-la i concentrar-nos”.

“Pau Gasol està entrant en dinàmica d’equip mica en mica. Ja sabíem que seria un procés progressiu després de dos anys sense jugar”.

“El més bonic de la Final Four era el públic. Malauradament aquest any amb el Covid no podrem viure-ho”.

2021-05-26_RODAPREMSAFCBBASQUET_08-min

Nikola Mirotic

“Estic molt content d’estar aquí després que el Barça portava anys sense ser-hi”.

“Quan vaig arribar aquí disputar la Final Four aquest era un dels majors objectius”.

“Sento que ha de ser el meu moment enmig de tanta gent que ha guanyat tantes Eurolligues, però només estic centrat en ajudar l’equip”.

“Em sento molt afortunat i vull guanyar l’Eurolliga”.

“Saras ens ajuda molt als jugadors perquè sap en quin estat ens trobem tots i té molta proximitat, posant-nos en la millor situació possible”. 

“Si hagués guanyat l’MVP de la competició hagués estat molt bé. Però estic aquí per guanyar títols col·lectius”.

2021-05-26_RODAPREMSAFCBBASQUET_02-min

Ettore Messina: “Hem fet una gran temporada i no tenim cap pressió”

El tècnic del conjunt italià, guanyador de l’Eurolliga en quatre ocasions, ha destacat que l’equip “ha fet una gran temporada i no tenim cap pressió tot i portar 29 anys sense classificar-nos per a la Final Four com a club”.

A més, Messina ha destacat que “serà important controlar els petits detalls”. Per la seva part Sergio Rodriguez ha assegurat que “demà no cal canviar el joc que portem fent durant tot el curs”. “És important mantenir l’ambició que hem tingut durant tot l’any, ens hem mantingut com una pinya i treballant molt bé”, ha sentenciat el jugador del conjunt italià. 

2021-05-26_RODAPREMSAFCBBASQUET_15-min

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut