Barça - Fraikin Granollers: El derbi es queda al Palau (39-23)

Els de Xavi Pascual es mantenen invictes en la Lliga Asobal i han sumat la victòria 33 en 33 jornades lligueres

El derbi és blaugrana! Els culers han superat amb autoritat el Fraikin Granollers (39-23) en la penúltima jornada de la Lliga Sacyr ASOBAL i continuen l'espectacular ratxa de victòries a la competició domèstica.

Bon inici blaugrana...

Des del xiulet inicial, els culers han sortit molt concentrats en busca de la victòria, i en tot moment han anat manant al marcador. A poc a poc, els barcelonistes han començat a obrir escletxa, i dos gols consecutius de Frade, juntament amb dianes de Langaro i Aleix Gómez, han situat el +7 al marcador (12-5).

Amb una gran actuació dels porters Møller i Guàrdia sota pals, els visitants han intentat reaccionar, però la piconadora blaugrana no s'ha aturat i el marcador ha arribat al descans amb un contundent 20-11, gràcies també al gran encert ofensiu d'Àlex Pascual

... que certifica un nou triomf

Res ha fet perillar la victòria barcelonista en la segona meitat. Fins i tot, els de Xavi Pascual han estat capaços d'augmentar la distància en l'electrònic. Les recuperacions del Barça han dinamitat els gols, amb Frade i Ludovic Fabregas inspirats. D'aquesta manera, i amb una concentració digna d'elogi, els blaugranes han conduït el partit a la conclusió: 39-23.

Un resultat que no només ha provocat que el derbi es quedés al Palau Blaugrana. També ha contribuït a mantenir la imbatibilitat dels culers en la Lliga Asobal. El Barça compta tots els partits per victòria: 33 en 33 jornades. Ara, el pròxim repte és el Frigoríficos Morrazo Cangas al Palau Blaugrana (dissabte, 29 de maig - 12 hores). Què no s'aturi el pas triomfal!

Barça, 39
Fraikin Granollers, 23

Barça: Møller (-), Petrus (-), Fàbregas (4), Mem (2), Langaro (3), Mortensen (5) Aleix Gómez (4) -set inicial- Entrerríos (3), Sorhaindo (1), Dolenec (2), Janc (2), Diocou (1), Alex Pascual (5), Makuc (1) i Frade (6)
Fraikin Granollers: Guàrdia (-), Lancina (2), Álex Márquez (2), Salinas (3), Adrià Martínez (1), Gassama (2), Antonio García (2) -set inicial- De Sande (1), Gurri (2), Edgar Pérez (1), Chema Márquez (2), Valera (4), Oriol Rey (-) i Sergi Franco (-)

Parcials: 5-2 / 7-3 / 11-5 / 15-8 / 18-11 / 20-11 (descans) / 25-13 / 29-16 / 32-18 / 35-18 / 36-21 / 39-23

Àrbitres: Oscar Raluy i Angel Sabroso